Ο Σπάικ Λι υποδέχεται τον Ντέρικ Ρόουζ στη Νέα Υόρκη

Ο Ντέρικ Ρόουζ είδε τον Σπάικ Λι, τον πιο φανατικό φίλο των Νικς, να τον υποδέχεται στο νέο επαγγελματικό του περιβάλλον .

Ο Σπάικ Λι υποδέχεται τον Ντέρικ Ρόουζ στη Νέα Υόρκη

Mία γνώριμη φιγούρα έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του Ντέρικ Ρόουζ από τους Νικς.

Μεταξύ των δημοσιογράφων που έσπευσαν να κάνουν τη δουλειά τους στο "Μadison Square Garden", εθεάθη και, ποιος άλλος, ο Σπάικ Λι, φανατικός οπαδός των Νικς με...στασίδι στις καλύτερες θέσεις του γηπέδου.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης μάλιστα να φωτογραφηθεί με το νέο αστέρα της ομάδας του γράφοντας στο instagram ότι υπάρχει ένα... Ρόουζ (τριαντάφυλλο) στο "Madison Square Garden" (Garden σημαίνει κήπος).

Αυτό θα πει αφοσίωση και αγάπη για την ομάδα...

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ