Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα ζήσει το όνειρό του με τους Νικς

Με συμβόλαιο διετούς διάρκειας δεσμεύουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο οι Νικς. Έτοιμος να παλέψει για τη θέση στο ρόστερ των Νεοϋρκέζων ο 23χρονος φόργουορντ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα ζήσει το όνειρό του με τους Νικς
Θανάσης Αντετοκούνμπο

Η επιμονή, η υπομονή και οι εμφανίσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο στο σάμερ λιγκ φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας φόργουορντ έπεισε τους Νικς ότι αξίζει μία ευκαιρία και θα την πάρει στο καμπ που θα διοργανωθεί πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Το οποίο θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση που ο μεγάλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο καταφέρει ν' αποδείξει ότι αξίζει να είναι στη 15άδα της ομάδας του Ντέρεκ Φίσερ.

Αυτή τη στιγμή οι Νικς έχουν 13 παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο, ενώ σύμφωνα με το ESPN το 14ο θα πάει στον Λάνγκστον Γκαλογουέι, τον συμπαίκτη του Θανάση στην ομάδα της D-League. Ο Έλληνας άσος θα παλέψει για το τελευταίο μαζί με τους Ντέριον Άτκινς, Ουέσλι Σόντερς και όποιον άλλον καλέσουν οι Νικς στις προπονήσεις.

Ο Αντετοκούνμπο κέρδισε τους ανθρώπους της ομάδας με μαχητικότητά του, το αθλητικό κορμί του και την προσήλωσή του στην άμυνα. Αυτό που τους προβληματίζει είναι η αστάθεια στο μακρινό σουτ. Αν παρουσιαστεί βελτιωμένος, τότε η θέση στο επίσημο ρόστερ των Νικς θα είναι καπαρωμένη.

Η καλύτερη εμφάνιση του Θανάση στο σάμερ λιγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK