Οι παίκτες των Καβαλίερς δεν σταματούν να βλέπουν το Game 7 της περσινής σεζόν

Ξανά και ξανά βλέπουν το τελευταίο παιχνίδι της σειρά κόντρα στους Γουόριορς οι παίκτες των Καβαλίερς. Και πώς να μην το κάνουν άλλωστε;

Ιστορία έγραψαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς την περσινή σεζόν. Έφεραν τα πάνω κάτω απέναντι στους Γουόριορς και από εκεί που έχαναν με 3-1 στη σειρά, τελικά στο 7ο παιχνίδι (3-3) τους νίκησαν μέσα στο σπίτι τους και κατέκτησαν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι όπως είναι λογικό θα μείνει στη ιστορία. Ειδικά οι πρωταγωνιστές δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Όμως όπως αποκάλυψαν σε ρεπόρτερ του ESPN, δεν σταματούν να το βλέπουν.

"Έπαιζε συνεχώς στο ΝΒΑ TV όλο το καλοκαίρι. Το βλέπω πλέον από την πλευρά του θεατή. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα", δήλωσε ο Λεμπρόν. Από την άλλη ο Ίρβινγκ τόνισε: "Το βλέπω συνεχώς το παιχνίδι και μιλάω με τους συμπαίκτες μου για αυτό".

Και πώς να μην ξαναδούν φάσεις σαν κι αυτές;

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα