Παράνοια στους Μπουλς: Ούτε ο Μίροτιτς χωράει τώρα...

Πώς ο Νίκολα Μίροτιτς από βασικό στέλεχος των Μπουλς κατάντησε τελευταίος τροχός της αμάξης...

Παράνοια στους Μπουλς: Ούτε ο Μίροτιτς χωράει τώρα...

Στους Μπουλς η μία άστοχη κίνηση διαδέχεται την άλλη. Λίγες εβδομάδες μετά την παραχώρηση των Γκίμπσον και ΜακΝτέρμοτ για χάρη των τριών εφεδρικών από τους Θάντερ (Λοβέρν, Μόροου, Πέιν) οι "ταύροι" αποφάσισαν τον παραγκωνισμό του Νίκολα Μίροτιτς.

Αλήθεια είναι πως ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ δεν διάγει την καλύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ, έχοντας μονοψήφιο αριθμό πόντων (9.1) με τα χαμηλά ποσοστά στα σουτ (39%). Όταν όμως η ποιότητα δεν ξεχειλίζει από το ρόστερ, παίκτες όπως ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι -στη χειρότερη περίπτωση- χρήσιμοι.

Προφανώς στο Σικάγο έχουν αποφασίσει να "θυσιάσουν" το υπόλοιπο της σεζόν, δεδομένου ότι ακόμη κι αν μπουν στα πλέι οφ, δεν θα έχουν ελπίδες διάκρισης, και να χτίσουν από το μηδέν την ομάδα της επόμενης ημέρας. Στην οποία για κάποιο λόγο δεν έχει θέση ένας 26χρονος ψηλός με εξαιρετικό τρίποντο και έφεση στο ριμπάουντ.

" Μου είπαν πως είμαι εκτός ροτέισον. Δεν βγάζω νόημα. Είναι σκληρό, πολύ σκληρό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω πολλά. Δεν εξαρτάται από εμένα", δήλωσε ο Μίροτιτς όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του Φρεντ Χόιμπεργκ.

Το καλοκαίρι ο Μίροτιτς θα είναι restricted free agent. Προφανώς και θα ψάξει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο με την ελπίδα πως οι Μπουλς δεν θα ισοφαρίσουν την προσφορά που θα του γίνει. Η λογική λέει όχι, ειδάλλως δεν θα τον έβαζαν στο ψυγείο. Ποιος όμως είπε ότι στο Σικάγο σκέφτονται λογικά.

Photo Credits: AP Photo/Kamil Krzaczynski

News 24/7

24MEDIA NETWORK