Ο Παπανικολάου ξανά στους Νάγκετς!

Η υπομονή του Κώστα Παπανικολάου ανταμείφθηκε, καθώς επέστρεψε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Νάγκετς.

Ο Παπανικολάου ξανά στους Νάγκετς!
Παπανικολάου Νάγκετς ΝΒΑ

Η ευκαιρία που έψαχνε ο Κώστας Παπανικολάου για να επιστρέψει στο ΝΒΑ βρέθηκε.

Οι Νάγκετς "έκοψαν" από το ρόστερ τους τον γκαρντ Ερικ Γκριν και αντ' αυτού προσέθεσαν στο ρόστερ τους τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος - σύμφωνα με το NBA Greece- εξασφάλισε μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε εγγυημένο έως το καλοκαίρι.

Πρώτος την είδηση δημοσίευσε στο twitter ο Αντριάν Βοϊναρόφσκι, ένας από τους πιο έγκριτους Αμερικανούς δημοσιογράφους.

Ακολούθησε η ανακοίνωση από το γραφείο που τον εκπροσωπεί. Μέσα από αυτήν έγινε γνωστό πως υπάρχει και οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν 2016-17.

Τέλος τον καλωσόρισαν και οι Νάγκετς, σημειώνοντας πως είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι τους Τζαζ.

Ο "Παπ" αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τη στιγμή δηλαδή που οι "σβώλοι" έλυσαν το προηγούμενο συμβόλαιό του. Μέχρι πρόσφατα έκανε ατομικές προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο Ντένβερ τις τελευταίες ημέρες και αφότου εγκρίθηκε η συμφωνία από τη λίγκα τέθηκε ήδη στη διάθεση του κόουτς Μάικ Μαλόουν.

Στην πρώτη σεζόν του ο Παπανικολάου έπαιξε στους Ρόκετς χωρίς όμως να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, προτού δοθεί ως αντάλλαγμα στους Νάγκετς για τον Λόσον. Είχε 4.2 πόντους και 2.7 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK