Τρελάθηκε ο οπαδός των Σέλτικς

Ένα φαντασμαγορικό σόου έδωσε στην εξέδρα ένας οπαδός των Μπόστον Σέλτικς πριν από μερικές εβδομάδες, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα τον "συνέλαβε" η κάμερα, με τον ίδιο να προσφέρει ένα καταπληκτικό χορό.

Τρελάθηκε ο οπαδός των Σέλτικς

Απόλυτος πρωταγωνιστής στις εξέδρες των Μπόστον Σέλτικς έγινε ένας οπαδός που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη ομάδα του, όταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο τηλεοπτικός φακός τον "συνέλαβε" και εκείνος άρχισε να χορεύει.

Μάλιστα, ο τρελός οπαδός δεν αρκέστηκε σε one man σόου, αλλά προσπάθησε να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους φιλάθλους που βρίσκονταν στις κερκίδες και έκλεψε τελικά την παράσταση με μια απίστευτη χορογραφία στο "Livin' on a Prayer" του Bon Jovi.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ