"Πέταξε" 10,5 εκατ. για να παίξει στους Σπερς

Το δέλεαρ ενός πρωταθλήματος με τους Σπερς υπερκέρασε τα εκατομμύρια που επρόκειτο να πάρει ο Ντέιβιντ Ουέστ από τους Πέισερς.

"Πέταξε" 10,5 εκατ. για να παίξει στους Σπερς

Στους Σαν Αντόνιο Σπερς θα παίζει του χρόνου και ο Ντέιβιντ Ουέστ, στην τελευταία ίσως ευκαιρία που του δίδεται να διεκδικήσει έναν τίτλο στο ΝΒΑ.

Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ άφησε το συμβόλαιο των 12 εκατομμυρίων δολαρίων που θα έπαιρνε του χρόνου από τους Πέισερς και μαζί τη θέση του βασικού για να γίνει εφεδρικός στα πλάνα... πρωταθλητισμού του Γκρεγκ Πόποβιτς λαμβάνοντας μονάχα 1,5 εκατ για την επόμενη σεζόν.

Στο δίλημμα αυτό ο αρχισκόρερ στην ιστορία των Πέλικανς δεν δυσκολεύτηκε ν' απαντήσει. Θα είναι ο αναπληρωματικός του Όλντριτζ στο "4", αλλά αυτό ουδόλως τον απασχόλησε, από τη στιγμή που θα έχει ενεργό ρόλο σε μια γεμάτη ομάδα που θα διεκδικήσει, όπως και να 'χει, τον τίτλο.

Κατά την περυσινή σεζόν ο Ουέστ είχε 11.7 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά αγώνα. Στην καλύτερη σεζόν του, το 2008-09, έδινε στην ομάδα της Νέας Ορλέανης τότε 21 πόντους και 8.5 ριμπάουντ φτάνοντας να γίνει All-Star.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Τζινόμπιλι ακολούθησε τον Ντάνκαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK