Προς ανταλλαγή Γκέι και Κουφός

O Ρούντι Γκέι και ο Κώστας Κουφός δεν αποκλείεται να αποτελέσουν πολύ σύντομα παρελθόν από τους Κινγκς.

Προς ανταλλαγή Γκέι και Κουφός

Οι συνεχείς ανακατατάξεις στο ΝΒΑ αναμένεται να επηρεάσουν και τους Κινγκς οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ψάχνουν τρόπο να δώσουν ανταλλαγή τον Ρούντι Γκέι.

Μαζί με τον 30χρονο άσο στο ίδιο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Κουφός. Μετά την έλευση και του Γιώργου Παπαγιάννη, τα ψηλά και βαριά κορμιά στο στρατόπεδο της ομάδας του Σακραμέντο αυξάνονται, οπότε οι κινήσει αποσυμφόρησης κρίνονται επιβεβλημένες.

Ο Γκέι πάντως προαλείφεται για το Σικάγο όπου έχουν ήδη πιάστει πόστο τις τελευταίες ημέρες τόσο ο Ντούειν Γουέιντ όσο και ο Ραζόν Ρόντο. Οι Μπουλς πάντως αν καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους θα βάλουν αυτομάτως στο ρόστερ τους 17,2 πόνροτυς και 6,5 ριμπάουντ. Τόσοι ήταν οι μέσοι όροι του Γκέι πέρυσι στους Κινγκς.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ