Πωλούνται οι Χοκς, αλλά παραμένουν στην Ατλάντα

Αλλάζει χέρια η διοίκηση των Χοκς, αλλά το ευτυχές για τους φίλους της ομάδας είναι το γεγονός ότι θα παραμείνουν στην Ατλάντα.

Πωλούνται οι Χοκς, αλλά παραμένουν στην Ατλάντα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Associated Press ο νέος κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας θα είναι ο Αλεξ Μερουέλο, γιος Κουβανών μεταναστών γεννημένος στη Νέα Υόρκη και επικεφαλής του ομίλου, "Meruelo Group" ο οποίος εδρεύει στην Καλιφόρνια.

Προσφάτως ο όμιλος αγόρασε το "Grand Sierra Resort" αλλά και καζίνο στην πόλη Ρενό της Νεβάδα, έναντι 42,45 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παράλληλα, ο Μερουέλο είναι ιδρυτής της πιτσαρίας, "La pizza Loca" η οποία έχει περισσότερα από 50 εστιατόρια στη νότια Καλιφόρνια.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί ούτε και αν στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς θα διατηρήσει κάποιο μικρό μερίδιο μετοχών η υπάρχουσα διοίκηση.

Ο όμιλος που κατέχει αυτή τη στιγμή την πλειοψηφία των μετοχών των Χοκς, με επικεφαλής τους Μάικλ Γκίρον τζούνιορ και Μπρους Λέβενσον, προχώρησε πριν από περίπου 2 μήνες στην πώληση της ομάδας χόκεϊ επί πάγου της Ατλάντα, των Θράσερς οι οποίοι, όμως, μετακόμισαν στο Γουίνιπεγκ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, η συμφωνία είχε κλείσει στα 170 εκατομμύρια δολάρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK