Ρίβερς για Κόμπε: "Χαίρομαι που σταματά, κουράστηκα να τον βλέπω"

Σε μία τοποθέτηση μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Ντοκ Ρίβερς εξέφρασε την...ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Κόμπε Μπράιαντ κρεμά τα παπούτσια του.

Ρίβερς για Κόμπε: "Χαίρομαι που σταματά, κουράστηκα να τον βλέπω"

Η επικείμενη απόσυρση του Κόμπε Μπράιαντ από την ενεργό δράση προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στον κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Ντοκ Ρίβερς, ο προπονητής των Κλίπερς, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Μιλώνρας για τον Black Mamba, ο Αμερικανός κόουτς ήταν κάτι παραπάνω από ειλικρινής: "Χαίρομαι που σταματά! Προσωπικά με πόνεσε πολύ όσο έπαιξε, οπότε ανυπομονώ. Ολα τα άλλα είναι ψέματα. Ολοι λένε ότι θέλουν να συνεχίσει ο Κόμπε. Ολους όμως μας έχει πονέσει".

Στη συνέχεια ο Ρίβερς σοβαρεύτηκε και θέλησε να κάνει μία πιο... σοβαρή τοποθέτηση: "Σε σοβαρή βάση τώρα, είναι πολύ διαφορετικό να μην τον έχουμε. Ο γιος μου ήταν ενός όταν ο Κόμπε έγινε ρούκι. Σήμερα είναι 21! Ακόμα και τώρα παίζει υπερβολικά καλά. Αλλά δεν θα μου λείψει, κουράστηκα να τον βλέπω!"

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ