Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μέισον

Ο σκληρός των Νικς στα 90ς θα πρέπει να φανεί ακόμα πιο σκληρός τώρα δίνοντας την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του: την μάχη για την ζωή του. Ο Άντονι Μέισον βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και λίγες ημέρες μετά από καρδιακή ανακοπή και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία σειρά από πολύ λεπτές επεμβάσεις για να ζήσει.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μέισον

Το θέμα έγινε γνωστό από ένα μήνυμα στου twitter του Μαρκ Τζάκσον ο οποίος θέλησε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα του παλιού του συμπαίκτη για να ενώσουν όλοι τις προσευχές τους για να κερδίσει την απόλυτη μάχη.

Ο Μέισον είναι 49 ετών και αποτέλεσε την εικόνα των σκληρών Νικς του Ράιλι οι οποίοι έφτασαν στους τελικούς του 1994. Ένας παίκτης που δεν κατάφερε να παίξει στο ΝΒΑ αμέσως μετά το κολέγιο και χρειάστηκε να περάσει από την Τουρκία την Βενεζουέλα και κάθε μικρό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ο γιγαντόσωμος φόργουορντ με την σπουδαία τεχνική έγινε από τον Ράιλι ένας εκπληκτικά αποτελεσματικός πόιντ φόργουορντ που κάλυπτε υπό συνθήκες και τις πέντε θέσεις. Στους τελικούς του 94 είχε αναλάβει και το μαρκάρισμα του Ολάζουον ("το βράδυ κοιτούσα κάτω από το κρεβάτι μήπως βρίσκεται κι εδώ ο Μέισον").

Καλύτερος έκτος παίκτης του 1995, έπαιξε στο all star game του 2001 και μέτρησε 13 χρόνια και υπήρξε διαβόητος για το δυνατό του παιχνίδι και τα τρελά κουρέματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK