Σε συζητήσεις με Μπούζερ οι Μπακς

Σύμφωνα με Αμερικανικά ΜΜΕ, ο βετεράνος άσος, Κάρλος Μπούζερ είχε συνάντηση με τους διοικούντες τους Μιλγουόκι Μπακς προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Σε συζητήσεις με Μπούζερ οι Μπακς

Συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι πιθανό να γίνει το προσεχές διάστημα ο Κάρλος Μπούζερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " YahooSports", ο βετεράνος σέντερ συναντήθηκε με τους διοικούντες τους Μιλγούοκι Μπακς προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο 34χρονος άσος είχε τετ α τετ με τον προπονητή των "ελαφιών", Τζέισον Κιντ, αλλά και τον Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας, Τζον Χάμοντ στο Λος Άντζελες, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι ιδιαίτερα θετικό.

Οι Μπακς δεν έχουν αρχίσει ιδανικά τη χρονιά (10-17), ενώ οι δύο σερί ήττες από τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Κλίπερς σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Γκρεγκ Μονρό έχουν κάνει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης στους "ψηλούς".

Την περασμένη σεζόν ο Μπούζερ είχε 11.8 πόντους και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 71 αγώνες με τους Λέικερς, ενώ γενικότερα στην καριέρα του στο NBA μετράει 16.2 πόντους, 9.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK