Σκληρά λόγια Μπάρκλεϊ για Μπράιαντ

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για τον Κόμπε Μπράιαντ που συνεχίζει στο παρκέ στα 37 του.

Σκληρά λόγια Μπάρκλεϊ για Μπράιαντ

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν χαρίστηκε στον Κόμπε Μπράιαντ και του ζήτησε να αποσυρθεί από τη δράση για να μην διαλύσει τον μύθο του στο NBA.

Μιλώντας σε δορυφορική ραδιοφωνική εκπομπή του " SiriusXM NBA Radio", ο σχολιαστής αγώνων πλέον "σερ Τσαρλς" ρωτήθηκε σχετικά με την επιστροφή στα παρκέ του ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς μετά από τον τραυματισμό του.

Ο Μπάρκλεϊ βλέπει αυτήν την κίνηση ως λανθασμένη και παραδέχθηκε ότι την έκανε και ο ίδιος στην καριέρα του.

"Ελπίζω να αποσυρθεί, επειδή δεν θέλω να το δω. Ίσως κι εγώ έπαιξα δύο χρόνια παραπάνω, μισούσα να βλέπω τον Πάτρικ Γιούινγκ, που ήταν τεράστιος, να αγκομαχάει. Δεν μου αρέσει να βλέπω σπουδαίους παίκτες απλά να είναι εκεί. Το ότι ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιξε στους Γουίζαρντς δεν μου λέει κάτι".

Ο Μπράιαντ που κλείνει τα 37 την Κυριακή έχει οικονομικό συμφέρον να παραμείνει εν ενεργεία, κάτι που δεν παραγνώρισε ούτε ο Μπάρκλεϊ: "Ο Κόμπε φυσικά δεν θα αφήσει 30.000.000 δολάρια. Αυτό θα είναι κάτι σαν αποχαιρετιστήρια περιοδεία, θα παίζει 20-25 λεπτά το βράδυ. Οι Λέικερς δεν θα μπουν στα πλέι οφ. Εάν θα μπορούσε να παίξει παραπάνω; Ναι, φυσικά. Οι καλύτερες μέρες του, όμως, είναι στο παρελθόν".

Ακολούθησε το ξέσπασμα, σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει η αποθεραπεία του Μπράιαντ από τους δημοσιογράφους: "Ακούω όλους αυτούς τους κουτούς στην τηλεόραση να λένε 'ο Κόμπε θα αναρρώσει'. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν αναρρώνουν, πεθαίνουν. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν αναρρώνουν".

Ο Μπάρκλεϊ κατέληξε λέγοντας: "Ο χρόνος είναι ανίκητος. Μπορεί να βρεθείς σε εξαιρετική φυσική κατάσταση το καλοκαίρι, επειδή παίζεις με αντίπαλο τον αέρα. Ο αέρας δεν σου αντιστέκεται, δεν σου κάνει τάπα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK