Σκληρή απάντηση από Κάρι στους επικριτές

O Στέφεν Κάρι απάντησε με... ειρωνικό, αλλά παράλληλα σκληρό τρόπο σ' όσους αμφισβητούν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο NBA.

Σκληρή απάντηση από Κάρι στους επικριτές

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στέφεν Κάρι.

Ο 27χρονος γκαρντ, μετά την ήττα από τους Ντένβερ Νάγκετς απάντησε με... ειρωνικό τρόπο, σε όσους προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία της κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που ήμασταν υγιείς. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις διασταυρώσεις μας στον δρόμο προς τον τίτλο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όλα τα βραβεία που κερδίσαμε σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Πραγματικά, ζητάω συγγνώμη, θα επανορθώσουμε την εφετινή σεζόν".

Η σταγόνα που "ξεχείλισε" το ποτήρι της... υπομονής του Κάρι ήταν οι δηλώσεις του προπονητή των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς. Ο 54χρονος τεχνικός τόνισε πως "πρέπει να έχεις τύχη για να προχωρήσεις στη δύση. Πάρτε για παράδειγμα τους Ουόριορς. Ήταν τυχεροί που δεν βρήκαν στον δρόμο τους εμάς ή τους Σπερς", ενώ αρκετές είναι οι κακές γλώσσες που υποστηρίζουν πως οι "πολεμιστές" δεν θα τα είχαν καταφέρει να στεφθούν πρωταθλητές, αν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έπαιζαν χωρίς τις σημαντικές απουσίες των Κέβιν Λοβ και Κάιρι Ίρβινγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK