Χάρντεν: "Eγώ είμαι ο καλύτερος"

Σε ερώτηση για τον ποιο θεωρεί τον κορυφαίο εν ενεργεία καλαθοσφαιριστή ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν απόλυτος δίνοντας τα πρωτεία στον εαυτό του. "Εγώ είμαι ο καλύτερος" το μήνυμα του άσσου του NBA.

Χάρντεν: "Eγώ είμαι ο καλύτερος"

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Τζέιμς Χάρντεν σε ερώτηση του Σκούπ Τζάκσον για το ESPN απαντώντας πως θεωρεί τον ίδιο ως τον καλύτερο μπασκετμπολίστα στον κόσμο.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη:

- Είσαι σε αυτήν την ομάδα (Εθνική ΗΠΑ) και πολλοί άλλοι δεν βρίσκονται εδώ. Στο μυαλό σου ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης εν ζωή αυτή τη στιγμή;

“Εγώ”.

- Θα έλεγα, “συμπεριλαμβανομένου και εσένα”, αλλά το έκανες να ακούγεται σαν να ήταν εύκολη απάντηση.

“Είναι. Εγώ είμαι (ο καλύτερος)”.

- Βρίσκεσαι στο επίπεδο όπου θα ήθελες, ακόμα κι αν είσαι ο κορυφαίος;

“Ούτε καν κοντά. Έχω ακόμα πολύ δρόμο να διανύσω, πολλά να μάθω, να βελτιωθώ. Όσο ακούω και είμαι συγκεντρωμένος σε κάποια πράγματα, θα μπορέσω να φτάσω τα όρια μου”.

Στη συνέχεια ο Χάρντεν αναφέρθηκε στις θυσίες που έχει κάνει για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, στην προετοιμασία των ΗΠΑ για το Μουντομπάσκετ αλλά και στους συναθλητές που του δίνουν το απαραίτητο κίνητρο να συνεχίσει:

-“Παλιά απλά έπαιζα μπάσκετ, προσπαθώντας να γίνω κάθε μέρα και καλύτερος. Ποτέ δεν σκέφτηκα τη θέση στην οποία θα βρισκόμουν τώρα. Βρίσκομαι εδώ έπειτα από σκληρή δουλειά και συγκέντρωση”.

-"H αυτοπεποίθηση μου εκτοξεύτηκε μετά το κολέγιο, εκεί αισθανόμουν ότι είμαι απλά αρκετά καλός παίκτης. Πλέον μεγαλώνει κάθε χρόνο, βελτιώνεται".

-"Δεν ενδιαφέρονται για το ταλέντο του καθενός σε αυτή την ομάδα(σ.σ. το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ηνωμένων Πολιτειών). Ο μόνος στόχος είναι η κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, αυτό είναι στο μυαλό όλων".

-"Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στην προετοιμασία. Ακόμα προσπαθώ να πιάσω τον Λεμπρόν, τον Ντουράντ και τον Κόμπε. Αυτό είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου κάθε μέρα και με κινητοποιεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK