Στους... οσκαρικούς νικητές και ο Giannis, έστω κι μέσω video

Σε μια βραδιά που θύμισε εκείνες της ακαδημίας κινηματογράφου, το ΝΒΑ μοίρασε τα βραβεία για τη χρονιάς που πέρασε. Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μεταξύ εκείνων που παρέλαβαν το αγαλματίδιο!

Στους... οσκαρικούς νικητές και ο Giannis, έστω κι μέσω video

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βελτιώθηκε τόσο πολύ την περυσινή σεζόν που η πρόοδος του αυτή επιβραβεύτηκε. Με τον αντίστοιχο τίτλο, ο οποίος του απενεμήθη στη γιορτή του ΝΒΑ, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς δεν ήταν παρών, παρόλα αυτά υπήρχε ήδη έτοιμο video, μέσα από το οποίο ευχαρίστησε τους συμπαίκτες, το σταφ, τον κόσμο (Έλληνες και μη), την οικογένειά του, αλλά και το Θεό για το που ήταν και που βρίσκεται πλέον!

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν συντριπτικά υπέρ του διεθνούς άσου, καθώς συγκέντρωσε 428 βαθμούς έναντι 161 του Νίκολα Γιόκιτς και 113 του Ρούντι Γκομπέρ. Έπαιζε δηλαδή χωρίς αντίπαλο. Μάλιστα πήρε τους 5 βαθμούς της πρωτιάς από 80 διαφορετικούς συμμετέχοντες! Τόσο καθολική υπήρξε η αναγνώρισή του!

Στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του ο Giannis είχε 22.9 πόντους (από 16.9), 8.8 ριμπάουντ (από 7.7), 5.4 ασίστ (από 4.3), 1.9 κοψίματα (από 1.4) και 1.6 κλεψίματα (από 1.2) όντας ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ηγήθηκε της ομάδας του στις πέντε αυτές βασικές κατηγορίες και ο μοναδικός όλων των εποχών που σε όλες ήταν στο top20 του ΝΒΑ.

Τα υπόλοιπα βραβεία της σεζόν κατέληξαν στον...

MVP Ράσελ Γουέστμπρουκ

Καλύτερο αμυντικό Ντρέιμοντ Γκριν

Καλύτερο προπονητή Μάικ Ντ'Αντόνι

Καλύτερο έκτο παίκτη Έρικ Γκόρντον

Ρούκι της σεζόν Μάλκολμ Μπρόγκντον

News 24/7

24MEDIA NETWORK