Θετικός ο Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μιλγουόκι Μπακς, ηττήθηκε στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς με 94-80, αλλά ο Έλληνας γκαρντ που ξεκίνησε βασικός, ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι αρκετά θετικός.

Θετικός ο Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων με 94-80, ωστόσο αρκετά θετική κρίνεται η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ματς.

Ο Έλληνας γκαρντ ξεκίνησε στην βασική 5άδα του Τζέισον Κιντ, σε αντίθεση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στο Μέμφις που ήρθε από τον πάγκο. Συνολικά ο Giannis αγωνίστηκε 21 λεπτά, πετυχαίνοντας 6 πόντους (3/6 δίποντα, 7 ριμπάουντ), ενώ συμμετείχε σε μια από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις του παιχνιδιού με ένα ωραίο κάρφωμα.

Θετικός ο Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς

Από τα "Πιστόνια" ξεχώρισε ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ με 20 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν και οι Ντράμοντ (15 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και Σμιθ (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ). Τέλος, από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ιδιαίτερα θετικοί με την απόδοσή τους ήταν οι Κρις Μίντλετον (13 πόντοι), Τζάμπαρι Πάρκερ και Μπράντον Νάιτ (11 πόντοι).

Διαβάστε ακόμη:

Μοίρασε ασίστ ο Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Ο Αντετοκούνμπο νίκησε Κουφό και Καλάθη

News 24/7

24MEDIA NETWORK