Το πρόγραμμα του ΝΒΑ: Πότε αρχίζει, με ποιον παίζουν οι Μπακς

Αυλαία σηκώνει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ στις 27/10. Με ποιο ματς ανοίγει το πρόγραμμα, πότε και με ποιον παίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το πρόγραμμα του ΝΒΑ: Πότε αρχίζει, με ποιον παίζουν οι Μπακς

Στις 27 Οκτωβρίου αρχίζει η κανονική περίοδος του ΝΒΑ για το 2015-16 και ποδαρικό στη νέα σεζόν θα κάνουν οι Μπουλς απέναντι στους φιναλίστ Καβαλίερς.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν άλλοι δύο αγώνες, καθώς οι Χοκς θα παίξουν με τους Πίστονς στην Ατλάντα και οι πρωταθλητές Γουόριορς θα υποδεχθούν τους Πέλικανς. Πριν μάλιστα από το τζάμπολ θα λάβει χώρα και η τελετή παράδοσης των δαχτυλιδιών στους "πολεμιστές".

Οι Μπακς κάνουν ποδαρικό μία ημέρα αργότερα, στις 28/10, καθώς θα υποδεχθούν στο Μιλγουόκι τους Νικς, ενώ στις 30 παίζουν με τους Ουίζαρντς. Είναι η πρώτη φορά μετά το 1984 που τα "ελάφια" θα παίξουν το πρώτο ματς της νέας χρονιάς μπροστά στο κοινό τους!

Το πρόγραμμα είναι πιο "απλωμένο" και πιο ξεκούραστο για τους παίκτες, όπως είχε δεσμευτεί από πέρυσι ο κομισάριος Σίλβερ.

Το τελευταίο ματς της ρέγκιουλαρ σίζον θα διεξαχθεί στις 13 Απριλίου και τρεις ημέρες αργότερα θ' αρχίσουν τα πλέι οφ.

Η εφετινή κανονική περίοδος θα περιέχει μονάχα 27 σετ τεσσάρων αγώνων σε πέντε ημέρες συνολικά (από 70 που ήταν πέρυσι), ο αριθμός των back-to-backs μειώθηκαν από τα 19,3 στα 17,8 ανά ομάδα και ακόμα και η χιλιομετρική απόσταση που θα καλύψουν όλες οι ομάδες, έχει μειωθεί συνολικά κατά 2% σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Ουσιαστικά αυξήθηκαν οι αγώνες τις Πέμπτες, στις οποίες θα διεξάγονται ως ως επί το πλείστον πλέον 5 ή 6 αγώνες και όχι 2 ή 3 όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Συν τοις άλλοις, θα υπάρξει και φέτος εξαήμερη ξεκούραση πριν και μετά το All Star Game, ενώ κενές είναι άλλες τρεις ημερομηνίες στη διάρκεια της σεζόν (26/11, 24/12, 4/4).

News 24/7

24MEDIA NETWORK