Το πρώτο καλάθι 50 σούπερ σταρ του NBA

Το επίσημο κανάλι του NBA στο Youtube δημιούργησε ένα εξαιρετικό και παράλληλα νοσταλγικό VIDEO, με το πρώτο καλάθι 50 σούπερ σταρ του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Από τον Τζέιμς Γουόρθι και τον Μάικλ Τζόρνταν μέχρι τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Στέφεν Κάρι. Δείτε το.

Το πρώτο καλάθι 50 σούπερ σταρ του NBA

Λίγες ώρες έμειναν για να ανοίξει η αυλαία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Το NBA αρχίζει τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/10) και γι' ακόμη μία χρονιά είναι έτοιμο να μας χαρίσει εντυπωσιακές στιγμές.

Το επίσημο κανάλι του NBA, θέλοντας να μας βάλει στο... κλίμα, ανέβασε ένα τρομερό, αλλά συνάμα νοσταλγικό VIDEO με πρωταγωνιστές 50 από τα κορυφαία ονόματα της λίγκας. Το VIDEO παρουσιάζει τον τρόπο που σημείωσαν το πρώτο καλάθι στην καριέρα τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το πρώτο καλάθι αποδείχθηκε... προφητικό, αφού στην μετέπειτα πορεία τους πέτυχαν αρκετά παρόμοια.

Μεταξύ των "εκλεκτών" είναι οι Μάτζικ Τζόνσον, Μάικλ Τζόρνταν, Σακίλ Ονίλ, Ρέτζι Μίλερ, Κέβιν Γκαρνέτ, Πολ Πιρς, Κόμπε Μπράιαντ, Λεμπρόν Τζέιμς, Στέφεν Κάρι και Άντονι Ντέιβις.

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK