Το σόου των παιδιών του Τόμας στη συνέντευξη Τύπου

Τα παιδιά του Αζάια Τόμας όχι μόνο βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του πατέρα τους, αλλά έκαναν και... δηλώσεις, κλέβοντας την παράσταση.

Επεισοδιακή για ευχάριστο λόγο ήταν η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αζάια Τόμας, μετά από τη νίκη των Μπόστον Σέλτικς επί των Ατλάντα Χοκς, αφού οι δύο γιοι του έκλεψαν την παράσταση.

Οι δύο μπόμπιρες βρέθηκαν στο πλευρό του πατέρα τους και ηγέτη των Σέλτικς, μιλώντας στα μικρόφωνα και λέγοντας ότι ο πατέρας τους είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Τα δύο αγοράκια σκόρπισαν χαμόγελα στους δημοσιογράφους και παρά τις εκκλήσεις του πατέρα τους, δεν ήθελαν να φύγουν από το βήμα. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, επέστρεψε για να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους.

Δείτε το σόου σε VIDEO

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νίκησαν οι Γουόριορς, ξανατραυματίστηκε ο Κάρι
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα