Τραυματίστηκε ο Κόμπε!

Η ατυχία "χτύπησε" τον Κόμπε Μπράιαντ ο οποίος γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τους Χοκς και προς το παρόν θα παραμείνει εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας.

Τραυματίστηκε ο Κόμπε!

Απέμεναν τρία δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα όταν ο Μπράιαντ επιχείρησε να σουτάρει για την ισοφάρισει όμως κατά την προσγείωσή του πάτησε άτσαλα πάνω στο πόδι του Ντάντεϊ Τζόουνς που τον μάρκαρε και γύρισε τον αστράγαλο του.

Μετά το τέλος του αγώνα έβγαλε ακτινογραφίες οι οποίες δεν έδειξαν ζημιά, όμως ο ίδιος υποστήριξε πως αυτό ήταν το πιο βαρύ διάστρεμμα της καριέρας του με τους Λέικερς να ανακοινώνουν πως τίθεται εκτός δράσης για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

"Ήταν ένα πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα. Ειδικά από τη στιγμή που σούταρα εκτός ισορροπίας δεν έπρεπε να μπει από κάτω μου και να με εμποδίσει να προσγειωθώ ομαλά στο παρκέ. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου πως θα χρειαστεί να περάσει σχεδόν ένας χρόνος για να πάρω εκδίκηση για ότι έγινε αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να κάνω ότι πρέπει για να ξαναπαίξω το συντομότερο δυνατό", ήταν τα λόγια του Κόμπε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK