Ύμνος στον Αντετοκούνμπο από Αμερικανό δημοσιογράφο

Ο αθλητικός δημοσιογράφος, Γουίλιαμ Σκοτ Ντέιβις, με άρθρο του σε αμερικανική ιστοσελίδα, αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, συγκρίνοντάς τον με τους Σκότι Πίπεν και Μάτζικ Τζόνσον. Διαβάστε τον ύμνο προς τον Έλληνα φόργουορντ.

Ύμνος στον Αντετοκούνμπο από Αμερικανό δημοσιογράφο
JOHN E. SOKOLOWSKI

Ο Ντέιβις έχει βάλει ως τίτλο στο άρθρο του: "Ο 19χρονος "Greek Freak" κάνει πράγματα που πρέπει να τρομοκρατούν το υπόλοιπο NBA"

Ύμνος στον Αντετοκούνμπο από Αμερικανό δημοσιογράφο

Στην πρώτη παράγραφο ο Αμερικανός δημοσιογράφος, σχολιάζει, "Μόνο ελάχιστοι παίκτες του NBA έχουν τόσα προσόντα όσα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο", ενώ κάνει ειδική μνεία στο γεγονός πως δεν έχει πάει σε κολέγιο:

"Δεν αγωνίστηκε σε κολεγιακή ομάδα στις ΗΠΑ και είχε ελάχιστη εμπειρία, καθώς δεν αγωνίστηκε απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης πριν γίνει ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς το 2013", ενώ συνεχίζει παρουσιάζοντας τα αγωνιστικά στοιχεία του Έλληνα φόργουορντ:

Έχει σημαντικά φυσικά χαρίσματα, αλλά πρέπει να προσαρμόσει το ταλέντο του στις συνθήκες του NBA, καθώς θα πρέπει να μάθει να μην κρατάει την μπάλα για αρκετή ώρα, όπως έκανε στην Ελλάδα.

Δείτε μερικά από τα VIDEO που έχει "ανεβάσει" κι ο δημοσιογράφος για να αποδείξει τα λεγόμενά του:

"Ακόμα πιο συναρπαστικό είναι το γεγονός πως συνδυάζει τα φυσικά του προσόντα, με τις μοναδικές δεξιότητες που έχει. Για να το θέσουμε πιο απλά, μπορεί να κάνει πράγματα μέσα στο γήπεδο που κανείς άλλος παίκτης του NBA δεν μπορεί, εξαιτίας των αθλητικών του προσόντων. Έχει το ύψος και το άνοιγμα χεριών ενός σέντερ, αλλά έχει επίσης εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας".

Ενώ ολοκληρώνει το άρθρο του: "Ίσως είναι λίγο νωρίς να βάλουμε τον Αντετοκούνμπο δίπλα στον Σκότι Πίπεν και τον Μάτζικ Τζόνσον, αλλά τα προσόντα και οι δυνατότητες που έχει να "ανθίσει" είναι ατέλειωτες".

Διαβάστε ακόμα:

Στο Νο1 ο Αντετοκούνμπο με διπλή παρουσία στο Top-10! (VIDEO)

Το poster του Αντετοκούνμπο στον Παπανικολάου (VIDEO)

Super Giannis ξανά στο Top-10 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK