Εκτός Final Four ο Όγκουστ

Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση θα είναι το Final Four της March Madness, αφού το North Carolina απέκλεισε το το Notre Dame του Ζακ Όγκουστ.

Εκτός Final Four ο Όγκουστ

Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση θα είναι το Final Four της March Madness του NCAA, αφού μετά τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, εκτός βρέθηκε και ο Ζακ Όγκουστ.

Το North Carolina επικράτησε με 88-74 του Notre Dame, αφήνοντάς το εκτός συνέχειας. Ο Όγκουστ δεν πήρε πολλές προσπάθειες, μένοντας στους πέντε πόντους με 2/3 δίποντα, 1/1 βολές και 3 ριμπάουντ.

Για την ιστορία, στο Final Four που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 4 Απριλίου έχουν προκριθεί το Villanova, το Οklahoma, το North Carolina και το Syracuse.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ