Ο γίγαντας των 2μ29 ετοιμάζεται για το κολέγιο: "Προτιμάω να γίνω Στιβ Τζομπς, όχι Λεμπρόν Τζέιμς"

Ο Τάκο Φαλ ετοιμάζεται για το κολέγιο και σνομπάρει τον Λεμπρόν Τζέιμς για χάρη του Στιβ Τζομπς.

Ο γίγαντας των 2μ29 ετοιμάζεται για το κολέγιο: "Προτιμάω να γίνω Στιβ Τζομπς, όχι Λεμπρόν Τζέιμς"

Καρφώνει χωρίς να κάνει άλμα, σκύβει για να περάσει από την πόρτα των αποδυτηρίων, δυσκολεύεται να πιει νερό από τις βρύσες του γυμναστηρίου. Αυτός είναι ο Τάκο Φαλ. Ο 19χρονος Σενεγαλέζος που στις Ηνωμένες Πολιτείες ζει, από κάθε άποψη, το όνειρό του.

Το Bleacher Report τού αφιέρωσε ένα πεντάλεπτο video. Ένα video που περιγράφει επ' ακριβώς ποιος είναι ο γίγαντας που του χρόνου θα παίζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα (Σέντραλ Φλόριντα) και ήδη προορίζεται για το ΝΒΑ, όντας στις λίστες πολλών ομάδων για τα ντραφτ των επόμενων ετών.

Ο ίδιος δεν βάζει το μπάσκετ πάνω από τις σπουδές. Θέλει να γίνει μηχανολόγος μηχανικός και να πάρει το πτυχίο. Οι καθηγητές του στο λύκειο δηλώνουν βέβαιοι για την ακαδημαϊκή πρόοδό του, οι προπονητές του αντίστοιχα.

Ο Τάκο είναι αυτός που θα διαλέξει και θα χαράξει το δρόμο του. Προς το παρόν λέει πως "προτιμάω να γίνω ο Στιβ Τζομπς παρά ο Λεμπρόν Τζέιμς γιατί η γνώση διαρκεί για πάντα".

 

Τηλεοπτικές άδειες ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προς ναυάγιο το deal για τον Alpha: Αιχμές Σαββίδη κατά Κοντομηνά

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είπε ότι δε θα διαπραγματευθεί με τον καναλάρχη και υποστήριξε: "Δεν του επιτρέπουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας". Δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει εκκρεμότητες και είναι έτοιμος να καταβάλλει την πρώτη δόση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ