Ο Κόμπι είναι Μπάρτσα!

Ο Κόμπι Μπράιαντ συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Ουάσιγκτον με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και, φυσικά, φόρεσε την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Κόμπι είναι Μπάρτσα!

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς “ανακρίθηκε” μάλιστα από τους δημοσιογράφους που εργάζονται για το κανάλι της Μπάρτσα, και έδωσε απαντήσεις που φαίνονταν ειλικρινείς.

« Ναι, έχω παίξει μπάλα. Τόσος πολύς κόσμος να με κοιτάζει, όμως, όχι. Αισθάνομαι περίφημα που φορώ αυτή την φανέλα. Δεν είναι η πρώτη φορά που την φορώ, αλλά αισθάνομαι υπέροχα», είπε αρχικά, καθώς μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Άλλωστε, έχει πει πως αν δεν έπαιζε μπάσκετ θα ακολουθούσε καριέρα ποδοσφαιριστή.

Στη συνέχεια, και ενώ έδειχνε κάπως αμήχανος, εξέφρασε τα φίλαθλα αισθήματά του:« Αγαπώ την Μπάρτσα φίλε, όλοι το ξέρουν αυτό. Είναι η αγαπημένη μου ομάδα εδώ και πολύ καιρό, οπότε...», είπε, για να εξηγήσει τη συλλογική του προτίμηση με τον πλέον εύγλωττο τρόπο: « Απλά μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παίζουν. Αγωνίζονται ως ομάδα, παίζουν ως μία ενότητα, παίζουν με δημιουργικό τρόπο και παλεύουν σκληρά. Εγώ πάντα ήμουν θαυμαστής αυτού του αγωνιστικού στιλ».

Εις ό,τι αφορά τον αγώνα διασημοτήτων, τον οποίο διοργάνωσε η περίφημη Αμερικανίδα παίκτρια ποδοσφαίρου Μία Χαμ στη Ουάσινγκτον για να ενισχυθεί οικονομικά το ίδρυμά της όπως και το εθνικό ιατρικό κέντρο παιδιών, ο Κόμπι, ανέφερε γελώντας: « Θα παίξω με τον Γκουαρδιόλα, αλλά θα βγω εκεί έξω και θα κάνω ό,τι είναι να κάνω. Και όπου μου λέει να πάω, εκεί θα πηγαίνω».

Με αυτό τον τρόπο, διέψευσε τους κακεντρεχείς που λένε πως κάνει του κεφαλιού του, ακόμη κι όταν στον πάγκο κάθεται ο Φιλ Τζάκσον. Σε κάθε περίπτωση απολαυστικός ο τύπος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK