Τι κάνει αυτός; Θαύμα της φύσης ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Στα χνάρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο βαδίζει ο αδερφός του, Κώστας, ο οποίος έκανε... παπάδες με τους "Dominican" την περυσινή σεζόν. Δείτε το VIDEO.

Τι κάνει αυτός; Θαύμα της φύσης ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Το ταλέντο στην οικογένεια Αντετοκούνμπο... ξεχειλίζει. Ο μικρότερος αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστας φαίνεται πως βαδίζει στα χνάρια του άσου των Μπακς.

Ο 18χρονος αγωνίζεται στους Dominican οι οποίοι κατέκτησαν πέρυσι το State Champion στα High Schools και φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για να επαναλάβουν και φέτος την επιτυχία τους. Μέχρι να δούμε τα highlights του Κώστα Αντετοκούνμπο από τη φετινή σεζόν, ας απολαύσουμε αυτά της περσινής.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ