Το πρώτο προπονητικό βήμα του Έισι Λο

Η πορεία του Έισι Λο στα παρκέ διακόπηκε απότομα, το μπάσκετ πάντως δεν θα το αποχωριστεί. Η νέα δουλειά του 31χρονου Αμερικανού στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Το πρώτο προπονητικό βήμα του Έισι Λο
Λο Ολυμπιακός

Το Texas A&M ήταν το "σπίτι" του Έισι Λο για τέσσερα χρόνια (2003-07), εκεί θα κάνει τα πρώτα βήματά του ως στέλεχος προπονητικού τιμ.

Ο 31χρονος Αμερικάνος γκαρντ, που ταλαιπωρήθηκε την τελευταία τριετία από το γόνατό του και αναγκάστηκε να βάλει τέλος στην καριέρα του, προσελήφθη ως συνεργάτης του Μπίλι Κένεντι στη φημισμένη μπασκετική ομάδα του κολεγίου και θα έχει το ρόλο του αναλυτή.

Ο Λο θ' αναλάβει να επιλέγει σκηνές από παιχνίδια των "Aggies" και να τις μοντάρει προκειμένου να βοηθούν στη βελτίωση, ομαδικά και ατομικά.

Παράλληλα θα εργάζεται στο ραδιόφωνο του πανεπιστημίου σε εβδομαδιαία βάση.

" Νιώθω ευλογημένος που κατάφερα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και ανυπομονώ για το ξεκίνημα ενός νέου ταξιδιού. Το μπάσκετ και τα σπορ θα είναι πάντα κομμάτι τις ζωής μου", ανέφερε ο γκαρντ που άλλαξε τον Ολυμπιακό μετά τα μέσα της σεζόν 2011-12, βοηθώντας καταλυτικά στην κατάκτηση των back-to-back τίτλων στην Ευρωλίγκα.

Στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο είχε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ένα χρόνο πριν είχε μείνει στο παρκέ σχεδόν 12 λεπτά, παρόλο που ήταν τραυματίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK