Είπε ναι ο Ίρβινγκ: Έκλεισε η 12άδα των ΗΠΑ για το Ρίο

Παρών δήλωσε ο Κάιρι Ίρβινγκ στο προσκλητήριο και οι Σιζέφσκι-Κολάντζελο ξέρουν πλέον τους 12 που θα ταξιδέψουν στο Ρίο με την ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ.

Είπε ναι ο Ίρβινγκ: Έκλεισε η 12άδα των ΗΠΑ για το Ρίο

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν θα έλειπε από την Team USA και το Σάββατο επικυρώθηκε η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ισχυρό δέσιμο με τον κόουτς Μάικ Σιζέφσκι, από την κοινή θητεία τους στο Ντιουκ, και το δέλεαρ της κατάκτησης ενός χρυσού μεταλλίου επηρέασαν θετικά την απόφαση του πόιντ γκαρντ των Καβαλίερς, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τον Τζέρι Κολάντζελο. Μην ξεχνάμε πως ο Ίρβινγκ ήταν προ διετίας ο MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν ξανά οι περισσότεροι αστέρες του ΝΒΑ είχαν αποσύρει τη συμμετοχή τους.

Με το επιβεβαιωμένο "ναι" του 24χρονου, συμπληρώθηκε η 12άδα της ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ, αφού νωρίτερα είχε απαντήσει καταφατικά ο Χάρισον Μπαρνς, ο οποίος που θα είναι εξ αυτών που θα συνδέουν την περιφέρεια με τη ρακέτα.

Την Δευτέρα αναμένεται πλέον ο Κολάντζελο ν' ανακοινώσει πως στη Βραζιλία θα ταξιδέψουν για να υπερασπιστούν τα κεκτημένα οι: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Κάιλ Λόουρι (Ράπτορς), Κλέι Τόμπσον (Γουόριορς), ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Καρμέλο Άντονι (Νικς), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Χάρισον Μπαρνς (Γουόριορς), Ντρέιμοντ Γκριν (Γουόριορς), ΝτεΜάρκους Κάζινς (Κινγκς) και ΝτεΑντρέ Τζόρνταν (Κλίπερς).

Η τελική επιλογή προέκυψε μετά τις διαδοχικές αρνήσεις-αποσύρσεις παικτών όπως ο Τζέιμς, ο Κάρι, ο Χάρντεν, ο Γουέστμπρουκ, ο Λίλαρντ, ο Γουόλ, ο Όλντριτζ, ο Γκρίφιν και ο Λέοναρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK