"Παρών" στο Προολυμπιακό ο Πάρκερ

Ο Τόνι Πάρκερ παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως θα συμμετάσχει κανονικά στο Προολυμπιακό Τουρνουά το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε περίπτωση που προκριθούν οι "τρικολόρ".

"Παρών" στο Προολυμπιακό ο Πάρκερ

Ευχάριστα μαντάτα για τους Γάλλους φιλάθλους, καθώς ο Τόνι Πάρκερ θα δώσει κανονικά το παρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα λάβει χώρα το προσεχές καλοκαίρι στις Φιλιππίνες. Οι "τρικολόρ" βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με Νέα Ζηλανδία και Φιλιππίνες, ενώ διασταυρώνονται με τον όμιλο των Τουρκία, Σενεγάλη και Καναδά.

Η συμμετοχή του έμπειρου γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν αμφίβολη, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος κι αναμένεται να γεννήσει εκείνη την περίοδο. Παρόλα αυτά, ύστερα από συζήτηση, το ζευγάρι αποφάσισε να αγωνιστεί ο 33χρονος άσος.

"Συζήτησα πολύ με την Αξέλ (σ.σ. η σύζυγός του) και συμφωνήσαμε. Επομένως ναι, θα βρίσκομαι στο Προολυμπιακό Τουρνουά, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε περίπτωση που πάρουμε την πρόκριση. Θέλω να παίξω με τη Γαλλία. Βάλαμε κάτω τα δεδομένα και πήραμε τη συγκεκριμένη απόφαση. Γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για εμένα να αγωνιστώ με την εθνική ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάρκερ σε συνέντευξή του στην " L' Equipe".

News 24/7

24MEDIA NETWORK