Ήττα για την Ελλάδα στο φιλικό με Βραζιλία

Με ήττα ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ, που διεξήχθη στο Σάο Κάρλος της Βραζιλίας, χάνοντας από την οικοδέσποινα με 78-71.

Ήττα για την Ελλάδα στο φιλικό με Βραζιλία
INTIME SPORTS

Πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα ο Πρίντεζης, που σημείωσε 15 πόντους, ενώ κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Μασάδο με 22 πόντους.

Ο Κώστας Βασιλειάδης έμεινε προληπτικά εκτός αγώνα, λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποχώρησε με διάστρεμμα.

Αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Ήταν ένα καλό και δυνατό φιλικό, παρά την εχθρική διαιτησία και την ήττα.

Νομίζω ότι είχαμε αρκετά καλά στοιχεία, παρά το ότι είχαμε απουσίες, αφού ο Βασιλειάδης δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στο πέλμα και ο Φώτσης έπαιξε λίγο, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι.

Το πολύ δυσάρεστο φυσικά είναι ότι φαίνεται πως χάνουμε έναν παίκτη που ήταν σε καλή κατάσταση και βοηθούσε την ομάδα.

Συνεχίζουμε, βήμα βήμα, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και είμαι αισιόδοξος πως στη Βενεζουέλα θα πετύχουμε το μεγάλο στόχο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 39-36, 53-56, 71-78.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζήσης 8, Μπουρούσης 8, Σπανούλης 11, Πρίντεζης 15, Παπανικολάου 11, Καλάθης 5, Μπράμος 3, Μαυροειδής 2, Καϊμακόγλου 8, Σλούκας, Μάντζαρης, Φώτσης.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Μασάδο 22, Ραουλζίνιο 3, Λάρι 3, Άλεξ 3, Χουέρτας 2, Βαρεζάο 9, Γκιλέρμε 5, Νενέ 5, Μαρκίνιος 17, Σπλίτερ 9.

News 24/7

24MEDIA NETWORK