Οριστικό: Χωρίς Πρίντεζη η Εθνική στο Προολυμπιακό

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Οριστικό: Χωρίς Πρίντεζη η Εθνική στο Προολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Syros-Sports.gr, ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε ότι δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας στο Τορίνο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "δυστυχώς δεν μπορώ να πάω, καθώς το πόδι μου χρειάζεται σίγουρα ένα μήνα γεμάτο για να γίνει καλά". Κι όλα αυτά ενώ πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Ζήσης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα.

Η συνέντευξη του διεθνή φόργουορντ στο Syros-Sports.gr

"Ήταν μια δύσκολη χρονιά όπως κάθε χρόνο στον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ότι σε τέτοιες ομάδες πάντα υπάρχουν απαιτήσεις και ιδιαίτερα φέτος που μετά από πάρα πολλά χρόνια δεν καταφέραμε να περάσουμε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Αυτό δημιούργησε επιπλέον απαίτηση και παράλληλα κίνητρο. Ιδιαίτερα μετά την απώλεια και του Κυπέλλου, όλη μας η συγκέντρωση πήγε στο πρωτάθλημα, όπου το θέλαμε πάρα πολύ να το κατακτήσουμε. Από τη μια μπορώ να πω ότι ήταν καλό, καθώς μας έδειξε πως τίποτα στον αθλητισμό δεν είναι δεδομένο.

Πρέπει να παλέψεις, να έχεις συνέπεια, διάρκεια, υγεία το σημαντικότερο για να καταφέρεις να περάσεις στους 8 της Ευρώπης. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και καλό είναι εδώ στην Ελλάδα που ξέρουμε πως είναι η κατάσταση γενικότερα , να εκτιμάς αυτό που πετυχαίνεις και να μη το θεωρείς κάτι δεδομένο. Γενικά έχουμε απομυθοποιήσει κάποια πράγματα και τα θεωρούμε όλα εύκολα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK