Θέλει να διοργανώσει το προολυμπιακό η Ελλάδα

Η FIBA ανακοίνωσε τις χώρες που έχουν αιτηθεί να φιλοξενήσουν έναν από τους τρεις ομίλους του προολυμπιακού τουρνουά ανδρών, με την Ελλάδα να βρίσκεται στη σχετική λίστα.

Θέλει να διοργανώσει το προολυμπιακό η Ελλάδα

Συγκεκριμένα 10 χώρες έχουν εκφράσει την επιθυμία, πρόκειται για τις Ελλάδα, Τσεχία, Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Μεξικό, Φιλιππίνες, Σερβία και Τουρκία.

Στο προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 4-10 Ιουλίου, συμμετέχουν συνολικά 18 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε τρεις ομίλους, με τον νικητή του κάθε ομίλου να παίρνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι 15 ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο προολυμπιακό τουρνουά είναι οι Ανγκόλα, ο Καναδάς, η Τσεχία, η Γαλλία, η Ελλάδα, το Ιράν, η Ιταλία, η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Νέα Ζηλανδία, οι Φιλιππίνες, το Πουέρτο Ρίκο, η Σενεγάλη, η Σερβία και η Τυνησία.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ