Ξανά στη Βόρεια Κορέα ο Ρόντμαν

Την τέταρτη επίσκεψή του στην Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε ο Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος δεν φαίνεται να πτοείται από τις φήμες που αναφέρουν πως ο ηγέτης της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έριξε το θείο του στα σκυλιά.

Ξανά στη Βόρεια Κορέα ο Ρόντμαν

Ο Ντένις Ρόντμαν ταξίδεψε για τέταρτη φορά στη Βόρεια Κορέα, με αφορμή τα γενέθλια του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν, με τον οποίο διατηρεί όπως ο ίδιος ισχυρίζεται μια"γνήσια φιλία".

Αυτή τη φορά, ο πρώην NBAερ δεν ταξίδεψε μόνος, αλλά είχε στο πλευρό του αστέρες του μπάσκετ του παρελθόντος, με τους οποίους θα συμμετάσχει την Τετάρτη (8/12) σε έναν αγώνα που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τα γενέθλια του Κιμ που φημολογείται πως είναι οπαδός του μπάσκετ και κυρίως των Σικάγο Μπουλς.

Ο 52χρονος πλέον Ρόντμαν, ξεκαθάρισε πως η επίσκεψή του στη χώρα δεν έχει αυτή τη φορά πολιτικό υπόβαθρο, αλλά πραγματοποιήθηκε για αγωνιστικούς λόγους. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον Κιμ είπε: "Εγώ ξέρω απλώς ότι για εμένα είναι ένας καλός τύπος. Οτιδήποτε κάνει όσον αφορά την πολιτική δεν είναι δουλειά μου. Εγώ είμαι απλώς ένας αθλητής, ένα άτομο που θέλει να πάει εκεί και να παίξει μπάσκετ για τον κόσμο. Δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι πρεσβευτής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK