Πάνω από 5 εκατομμύρια πληρώνει η Ισπανία για τους ΝΒΑερς

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει σε όλες τις εθνικές ομάδες με τους παίκτες που προέρχονται από το ΝΒΑ. Κι αυτό που προκύπτει είναι πως το θέμα είναι πολύπλοκο, μιας και κάποιες ομάδες δεν ανταποκρίνονται, αφού κρίνουν πως μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς τους ΝΒΑερς ή, εν πάση περιπτώσει,δεν μπορούν να καλύψουν τα χρήματα.

Πάνω από 5 εκατομμύρια πληρώνει η Ισπανία για τους ΝΒΑερς

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αυστραλία, η οποία δεν θα καλύψει την ασφάλεια του Άντριου Μπόγκουτ κι έτσι, δεν θα τον έχει στους αγώνες που θα κάνει στο τουρνουά της Ωκεανίας που θα λειτουργήσει ως πρόκριμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ισπανία έχει στις τάξεις της όλους τους παίκτες της, δηλαδή τους Πάου και Μαρκ Γκασόλ, τον Ρούντι Φερνάντεθ, τον Χοσέ Καλδερόν και τον Ρίκι Ρούμπιο. Πόσο κοστίζει η ασφάλειά τους που θα πληρώσει η ισπανική ομοσπονδία όπως πληροφόρησαν τα στελέχη της, το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 5.670.000 δολάρια!

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη Γαλλία που επίσης προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ, μιας και στην προετοιμασία της εμφανίστηκαν κανονικά οι Τόνι Πάρκερ, Γιοακίμ Νοά, Μπορίς Ντιό, Ρόνι Τουριάφ, Νικολά Μπατούμ και Μίκαελ Πιετρίς.

Το μεγάλο ερώτημα που εγείρεται, πλέον, αφορά στον Ντιρκ Νοβίτζκι. Μετά από όσα έκανε και το ποσό που κερδίζει από τους Ντάλας Μάβερικς, πόσο μπορεί να κοστίζει η ασφάλειά του;

News 24/7

24MEDIA NETWORK