Τα τάιμ άουτ που δεν θα ξεχάσουμε (VIDEOS)

Από τις σφαλιάρες, τις κλωτσιές, τα μπινελίκια και τα "ιπτάμενα" μπουκάλια, σε περιπτώσεις που ο προπονητής δεν ήξερε πόσος χρόνος απομένει για τη λήξη του αγώνα, μιλούσε αγγλικά που καταλάβαινε μόνο ο ίδιος ή αρνούνταν να δώσει οδηγίες. Αυτά είναι τα τάιμ άουτ που αξίζει να θυμάσαι. Και το Contra.gr σας τα θυμίζει σε VIDEO.

Τα τάιμ άουτ που δεν θα ξεχάσουμε (VIDEOS)
Μπαρτζώκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα τάιμ άουτ για τον φίλαθλο είναι η πιο βαρετή στιγμή σε ένα αγώνα μπάσκετ μετά από το ημίχρονο. Αν δεν βάλει διαφημίσεις το κανάλι που μεταδίδει τον αγώνα, ο φίλαθλος απλώς βλέπει τους παίκτες να μαζεύονται στον πάγκο γύρω από τον προπονητή τους, χωρίς να μπορεί να ακούσει τις οδηγίες ή να βγάλει κάποιο συμπέρασμα για το τι ακριβώς τους λέει. Ή ακόμα και αν πλησιάσει η κάμερα στον πάγκο, βλέπει τον προπονητή να ζωγραφίζει κάποιες δυσνόητες οδηγίες πάνω σε ένα μουτζουρωμένο πινακάκι και να να δίνει εντολές σε διάφορες γλώσσες.

Τα πράγματα, ευτυχώς, δεν είναι πάντα έτσι. Με αφορμή την πρόκριση της Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα στο F4, θυμηθήκαμε ένα επικό τάιμ άουτ του στον Ολυμπιακό και πως υπάρχουν κάποια τάιμ άουτ που ξέφυγαν τόσο πολύ από τα προβλεπόμενα, που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από τον ίδιο τον αγώνα. Τάιμ άουτ που βλέπουμε ξανά και ξανά με αμείωτο ενδιαφέρον σαν να παρακολουθούμε ένα συγκλονιστικό buzzer beater. Πάμε να θυμηθούμε τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά στην Ελλάδα και το υπόλοιπο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

-Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Μαυροειδής ακούει τα "σχολιανά" του από τον Μπαρτζώκα για ένα χαμένο λέι απ.

-Σέρτζιο Σκαριόλο

Ο Ιταλός δίνει οδηγίες στους παίκτες του χωρίς να ξέρει ότι μένουν μόλις 10'' δευτερόλεπτα για τη λήξη.

-Μπόζινταρ Μάλκοβιτς

Ο Μάλκοβιτς ρίχνει σφαλιάρα σε παίκτη του.

-Εργκίν Αταμάν

Ο τεράστιος Αταμάν κάθεται στον πάγκο και ηρεμεί κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ, αφήνοντας τον βοηθό του να δώσει οδηγίες.

-Αργύρης Πεδουλάκης

Ο Έλληνας τεχνικός ξεστομίζει το αξέχαστο "μποχού" και διάφορα άλλα ακατάληπτα αγγλικά.

-Γιάννης Ιωαννίδης

Ο θρυλικός coach πετάει το μπουκάλι στον Γιώργο Σιγάλα στο Τρεβίζο.

Ο "ξανθός" "στολίζει" με Χριστούς και Παναγίες τους παίκτες του Άρη στον τελικό κυπέλλου του 1989 με τον ΠΑΟΚ.

-Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Ίβκοβιτς πέρα από το ξέσπασμα στον αγώνα με την Ρεάλ που αναφέραμε νωρίτερα, μας έχει χαρίσει κάμποσα αξέχαστα τάιμ άουτ.

Εδώ κλωτσάει παίκτη του.

-Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Το τάιμ άουτ που δείχνει πόσο ομάδα του προπονητή της ήταν κάποτε ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτες εκτελούν στο έπακρο κάθε του οδηγία.

Αν και δεν είναι σε τάιμ άουτ, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε τη στιγμή που ο Ζέλικο διώχνει τον Μπιέλιτσα από το γήπεδο.

-Αντώνης Κόνιαρης

Ο Παναγιωταράς από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού τα "ψέλνει" στον Κόνιαρη που πανηγυρίζει με τον Χαραλαμπόπουλο για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει λήξει ακόμα το παιχνίδι.

Μπορεί να τη γλίτωσε από τον Παναγιωταρά ο Κόνιαρης, αλλά στο παρελθόν δεν είχε συμβεί το ίδιο όταν πλήρωσε τα νεύρα του Παπαθεωδώρου σε αγώνα της Εθνικής κάτω των 18.

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα Contra.gr: Time-out: Μύθοι και πραγματικότητα

Δημήτρης Καρύδας: Το σχίσμα, η νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση κι η ελληνική στάση

Τρίποντο: Το περιοδικό που μας έμαθε μπάσκετ

Για περισσότερα τάιμ άουτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK