Αφορμή έψαχνες Ντέμη

Δεν πρόκειται να κατηγορήσω τον Νικολαΐδη γιατί γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς. Θα τον κατηγορήσω, όμως, για την απόφασή του αυτή καθαυτή να αποχωρήσει από αύριο κιόλας από τα διοικητικά της ΑΕΚ.

Αφορμή έψαχνες Ντέμη
Είμαι από τους υποστηρικτές του Ντέμη όχι γιατί τον πάω ή υποστηρίζω την ΑΕΚ, αλλά γιατί είχε τις "κοχόνες" να βγει το 2004 και να πάρει την ΑΕΚ για να τη φέρει εδώ που την έχει σήμερα. Όχι στο χείλος της καταστροφής που θα σπεύσουν να πουν πολλοί, αλλά σε μια ήρεμη κατάσταση εξωαγωνιστικά, δίχως χρέη και δίχως Σκλαβενίτηδες και Ψωμιάδηδες που δεν γνωρίζεις τι θα σου ξημερώσει.

Δεν πρόκειται να κατηγορήσω τον Νικολαΐδη γιατί γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς. Θα τον κατηγορήσω, όμως, για την απόφασή του αυτή καθαυτή να αποχωρήσει από αύριο κιόλας από τα διοικητικά της ΑΕΚ.

Αν ο Ντέμης, λοιπόν, είναι τόσο συναισθηματικός άνθρωπος –που είναι και το έχει δείξει- ας μην έβγαινε μπροστά το 2004 για να σώσει την ομάδα του κι ας προτιμούσε να κάτσει στις πίσω θέσεις σαν απλός μέτοχος και να έβαζε κάποιον άλλον στη θέση του προέδρου. Γιατί αν είναι να δηλώνουν παραίτηση τόσο γρήγορα οι πρόεδροι επειδή ο κόσμος τους αποδοκιμάζει τότε θα βλέπαμε κάθε εβδομάδα και μια αλλαγή σε κάθε ομάδα.

Τα παραδείγματα είναι πολλά: Πόσες φορές είχε αποδοκιμαστεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ή ο Σωκράτης Κόκκαλης; Πολλές. Και ποιος, ο Κόκκαλης που έβγαλε τον Ολυμπιακό από την αφάνεια και του χάρισε τόσες και τόσες επιτυχίες! Δεν τον είδα, όμως, ποτέ να βγαίνει περίλυπος στις τηλεοπτικές κάμερες και να δηλώνει παραίτηση επειδή δεν κατάφερε να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου. Ούτε τον άκουσα να δηλώνει ότι θα φύγει στο τέλος της χρονιάς. Αντίθετα, σαν εγωιστής που είναι φρόντιζε με τις κινήσεις του να απαντά στον κόσμο και να τον φέρνει ξανά υπέρ του.

Και μη μου πείτε ότι ο Νικολαΐδης έχει χάσει το παιχνίδι και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη στην πλειοψηφία του κόσμου που τον αποδοκιμάζει. Ας έκανε τις κινήσεις που έπρεπε και ας έφερνε κανά πρωτάθλημα και θα σου λεγα εγώ. Απλά είναι τα πράγματα. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι χωρίς πρωτάθλημα 15 χρόνια και τον πειράζουν όλα. Δεν θυμάστε τι έλεγε εκείνος ο ΑΕΚτσής σε ραδιοφωνική εκπομπή; Ότι τον πείραξε που ο Νικολαΐδης πήγε στο γήπεδο με τη μηχανή; Ετσι είναι. Αν έχεις να πάρεις τόσα χρόνια πρωτάθλημα και κάθε χρόνο ζεις με τις υποσχέσεις, γκρινιάζεις και σου φταίνε όλα. Ακόμα και ο άνθρωπος που σε έσωσε. Η έλλειψη τίτλου σε κάνει αχάριστο γιατί εκτός από οπαδός είσαι και πελάτης και κάθε Κυριακή δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια και χάνεις τη μέρα σου για να πας στο γήπεδο να περάσεις ωραία κι όχι να πάθεις έμφραγμα μέχρι να κερδίσεις τον Αστέρα Τρίπολης.

Ασε λοιπόν ρε Ντέμη τον κόσμο να λέει και να γκρινιάζει. Ετσι είναι ο οπαδός και δη ο Ελληνας οπαδός. Επειδή υπάρχουν 2-3 που σε βρίζουν και υπάρχουν κι άλλοι 2-3 που θέλουν τον Μπάγεβιτς και τον Μελισσανίδη πάει να πει πως εσύ πρέπει να βγεις με ύφος Νίκου Ξανθόπουλου και να δηλώσεις άμεση παραίτηση; Ασε τον κόσμο να λέει και κλείσε τα αυτιά σου. Κοίτα να κάνεις τη δουλειά σου γιατί είσαι ο Νικολαΐδης κι έχεις μια Χ βαρύτητα. Τι να πει ο Κανελλόπουλος ή ο Κούλης μπροστά σου; Πως μπορούν αυτοί να μπουν στην καρδιά του ΑΕΚτσή;

Μήπως, λοιπόν, αγαπητέ Ντέμη έψαχνες την αφορμή να φύγεις γιατί έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου; Μήπως, λέω εγώ, δεν φταίει ο κόσμος, αλλά ήθελες να φύγεις ούτως ή άλλως και αναζητούσες την αφορμή;

Βγες και πες "Βαρέθηκα. Κουράστηκα να είμαι πρόεδρος. Ο,τι έκανα, έκανα. Εχω ημερομηνία λήξης" κι άσε τις δικαιολογίες περί κόσμου και αποδοκιμασιών.

ΥΓ: Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έκαναν επεισόδια πριν το ντέρμπι με τον Ηρακλή και μπούκαραν ετσιθελικά στο Καυταντζόγλειο για να δουν το ντέρμπι σε απόσταση αναπνοής από τον αγωνιστικό χώρο, δεν θέλω να πω κάτι. Ας βγάλει ανακοίνωση ο κύριος Ζαγοράκης που στάζει μέλι για αυτούς κι ας τα ρίξει πάλι στην Αστυνομία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK