Γιου αρ σαράουντεντ!

Αν θες βγες έξω από το όχημά σου κι αν δεν βαριέσαι δώσε μου την ταυτότητά σου. Αν δεν ενοχλώ, να κάνω έναν έλεγχο στο αυτοκίνητό σου; Τι; Είσαι ο Καρβέλας; Συγγνώμη που τόλμησα να σας μιλήσω...

Γιου αρ σαράουντεντ!
Περίπτωση 1η:

Το όνομά μου είναι Φρίξος Βλαχοδημητρογιαννοπουλοπαπαδάκης και οδηγώ με το αυτοκίνητό μου μέχρι που με σταματά η Αστυνομία για να μου κάνει έλεγχο. Οι αστυνομικοί ζητούν την ταυτότητά μου κι εγώ αρνούμαι επιδεικτικά, ζητώντας την παρουσία Εισαγγελέα.

Και ερωτώ: Σε πόσα δευτερόλεπτα θα είχα φάει το πρώτο μπουκέτο και πόσα λεπτά θα περνούσαν μέχρι να βρεθώ μπουζουριασμένος στο περιπολικό, βρίζοντας τον εαυτό μου για τη φαεινή ιδέα που είχα να ζητήσω Εισαγγελέα σε έναν τυπικό έλεγχο της Αστυνομίας;

Περίπτωση 2η:

Το όνομά μου είναι Νίκος Καρβέλας και έχω γράψει ιστορικές επιτυχίες που έχουν μείνει στο πάνθεον της ελληνικής μουσικής όπως "Ο σκύλος μου είναι γκέι". Μαζί με την γνωστή παρουσιάστρια ποιοτικών εκπομπών που προάγουν τον πολιτισμό όπως τα "Παρατράγουδα", Ανίτα Πάνια, οδηγώ το υπερπολυτελές τζιπ μου, μέχρι που με σταματά η Αστυνομία για να μου κάνει έλεγχο. Οι αστυνομικοί ζητούν την ταυτότητά μου κι εγώ αρνούμαι γιατί είμαι ο Νίκος Καρβέλας και απαιτώ την παρουσία Εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί όχι μόνο δεν με μπουζουριάζουν, αλλά ικανοποιούν το αίτημά μου και περιμένουν υπομονετικά μέχρι να έρθει ο Εισαγγελέας με 6 περιπολικά για να δεχθώ να δείξω την ταυτότητά μου.

Όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας βγαίνει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή και παραδέχεται ότι στην περίπτωση του Νίκου Καρβέλα, οι Αστυνομικοί έδειξαν τόση υπομονή όση δεν έδειξαν στην περίπτωση του Ματέι (λέω εγώ), όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ότι βάσει του νόμου όλοι έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε Εισαγγελέα σε περίπτωση που μας σταματήσει για έλεγχο η Αστυνομία, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά πως βάσει του νόμου, η Αστυνομία έχει το δικαίωμα να σου κάνει έλεγχο ακόμα και να σου σπάσει το αμάξι άμα λάχει για να το ψάξει, ε τότε δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Ας αφήσουμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις μεσημεριανές εκπομπές να ασχοληθούν με το θέμα του μήνα και το πόσα σουβλάκια πήγαν στο Τμήμα στον πεινασμένο (για δημοσιότητα) Νίκο Καρβέλα.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αν με σταματήσει για έλεγχο η Αστυνομία και ζητήσω Εισαγγελέα, πολύ απλά θα πάρω τα τέτοια μου. Και ούτε σουβλάκια θα φάω...

ΥΓ: Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια πέρασαν το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα επειδή αρνήθηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο της Αστυνομίας και τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά κατηγοριών όπως εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής κ.α.

ΥΓ2: Ακούστηκε σε πρωινή εκπομπή: "Οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι η Ανίτα Πάνια έχει νεογέννητο μωρό και πρέπει να είναι πιο ελαστικοί μαζί της;" Ναι, αμέ! Και για να δείτε πόσο καλοί είναι οι Αστυνομικοί, πριν της κάνουν έλεγχο την ρώτησαν αν είναι καλά, μήπως νυστάζει και αν χρειαστεί να το αναβάλουν για κάποιο άλλο βράδυ. Ρε, ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου! Ημαρτον!

ΥΓ3: Πάλι του ‘κατσε του Μαλέλη. Πάνω από μία εβδομάδα θα ασχολείται στο δελτίο με τον Καρβέλα και την Πάνια.

ΥΓ4: Και μετά σου λέει ο Δώνης ότι έχει προβλήματα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK