Πρώτο πρωινό και... μπαλίτσα

Ο Άκης Γεωργίου γράφει από το Πήλιο για τη δεύτερη μέρα της παρουσίας της ΑΕΚ στα Χάνια, για το πρώτο πρωινό ξύπνημα, τον Μάνταλο, το αυτογκόλ του Γεωργέα και για το... τρακάρισμα του Κορδέρο με τον Ζόριτς.

Πρώτο πρωινό και... μπαλίτσα
INTIME SPORTS

Πήλιο μέρα δεύτερη. Το πρώτο πρωινό ξύπνημα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους ρεπόρτερ της ομάδας που καλύπτουν την προετοιμασία έγινε την Κυριακή και συμπεριλάμβανε όλα τα στοιχεία που συνηθίζεται να... διατίθενται σε ένα πρωινό ξύπνημα τα οποία περιγράφονται με μία μόνο φράση: Τουλάχιστον δεν είναι... ευχάριστο.

Στις 08:00 π.μ. ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ με τους γυμναστές της Ένωσης Δημήτρη Μπουρουτζίκα και Παναγιώτη Βούλγαρη να ετοιμάζουν για τους ποδοσφαιριστές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με το βάρος να πέφτει στην ταχυδύναμη. Στη συνέχεια προστέθηκε στο μενού η μπάλα με τους "κιτρινόμαυρους" να εξασκούνται σε μία άσκηση κατοχής.

Πρώτο πρωινό και... μπαλίτσα
INTIME SPORTS

Η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ ξεκίνησε στις 18:00 με τον Δέλλα να κατεβαίνει νωρίτερα στο γήπεδο παρέα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Καμπόλη και τους τερματοφύλακες της ομάδας, Ανέστη, Ντούνη, Καραγκιολίδη και Βούρα. Μερικές ασκήσεις στις εξόδους παράλληλα με το κατηφόρισμα της υπόλοιπης ομάδας στο γήπεδο για την έναρξη της προπόνησης.

Πρώτο πρωινό και... μπαλίτσα
INTIME SPORTS

Στο γήπεδο που προετοιμάζεται η ΑΕΚ, λίγο μετά τις 18:00 έκαναν την εμφάνισή τους και ορισμένοι ποδοσφαιριστές μίας περσινής αντιπάλου της "Ένωσης": Της Τριγλίας Ραφήνας, η οποία προετοιμάζεται και αυτή στα Χάνια του Πηλίου ενόψει της νέας σεζόν. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Τριγλίας και ο Χριστόφορος Ντούμπερετ, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ, έχει παραχωρηθεί ως δανεικός και δεν έχασε την ευκαιρία να χαιρετίσει τους πρώην συμπαίκτες του.

Πρώτο πρωινό και... μπαλίτσα
INTIME SPORTS

Το "παρών" στην προπόνηση έδωσαν και καμιά δεκαριά φίλοι της ΑΕΚ από την Original Βόλου, οι οποίοι αποζημιώθηκαν για το δρόμο που έκαναν μέχρι να φτάσουν στο βουνό με... οφθαλμόλουτρο του πρώτου οικογενειακού διπλού της "Ένωσης" κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Ο Πέτρος Μάνταλος παίζοντας απλά, δίνοντας τη μπάλα με τη μία δείχνει με το "καλημέρα" ότι η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει αρκετά πράγματα από αυτόν.

Πρώτο πρωινό και... μπαλίτσα
INTIME SPORTS

Θετική η παρουσία των Δημήτρη Ανάκογλου, Άλεξ Ντακόλ ενώ πολύ ελπιδοφόρα ήταν και η εμφάνιση του Μάρκου Ντούνη. Ενθαρρυντική και η παρουσία του Μπρέσεβιτς ο οποίος επανήλθε κανονικά παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω. Φυσιολογικό. Το διπλό κρίθηκε στο αυτογκόλ του Νίκου Γεωργέα ο οποίος "κρέμασε" τους "κόκκινους" (έχασαν με 2-1, το πρώτο γκολ ο Ντακόλ ενώ ισοφάρισαν με τον Ανάκογλου) και έδωσε άθελά του τη νίκη στους "πράσινους".

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έμπαιναν αρκετά δυνατά στις φάσεις με τον Αραβίδη να παλεύει σε όλο το μισό του αντιπάλου, τον 16χρονο Σβάρνα να... τρώει αρκετό ξύλο χωρίς όμως να πτοείται δείχνοντας ποδοσφαιρικό θράσος και με τους Κορδέρο-Ζόριτς να συγκρούονται με αποτέλεσμα να μένουν πεσμένοι ο ένας στην ανατολή και ο άλλος στη δύση. Ευτυχώς και για τους δύο δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα και συνέχισαν. Στο μεταξύ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Άρη Σοϊλέδη σχετικά με την επάνοδο του τελευταίου.

Πρώτο πρωινό και... μπαλίτσα
INTIME SPORTS

Ο Δέλλας ζήτησε αρκετές φορές από τους ποδοσφαιριστές του να πιέζουν ψηλά με εμφανή την επιθυμία της δημιουργίας μίας επιθετικής ομάδας που θα "πνίγει" αγωνιστικά τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Με το τέλος της προπόνησης Ρόβας και Δέλλας... κοντραρίστηκαν σε μία άτυπη μάχη –κάτι σαν- ποδοτένις. Η νύχτα έπεσε, η θερμοκρασία επίσης και η δεύτερη μέρα της ΑΕΚ στο Πήλιο ολοκληρώθηκε... αναίμακτα.

Διαβάστε ακόμη

Η "κόντρα" του Δέλλα με τον Ρόβα (VIDEO)

Τρομερός Μάνταλος και ...πράσινοι νικητές

Ανάκογλου: "Καλύτερα αμυντικό χαφ" (VIDEO)

Τρέξιμο για... όλους

Προτροπές για γρήγορο παιχνίδι

News 24/7

24MEDIA NETWORK