ΑντιΣισοκό ο Κουίνσι;

Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ρατσιστής και στην πορεία του άρθρου θα γίνει κατανοητό. Αν και (πάντα υπάρχει ένα αν) συμφωνώ με την συντριπτική πλειοψηφία, ότι οι “έγχρωμοι” υπερτερούν σε φυσικά προσόντα, αλλά υστερούν σε μυαλό. Τελοσπάντων.

ΑντιΣισοκό ο Κουίνσι;
INTIME SPORTS

Δύο περσινά (πλέον) παιχνίδια του Παναθηναϊκού με βρήκαν να σταυροκοπιέμαι. Δεν θα ψάξω να θυμηθώ τους αντιπάλους, αλλά θα σας πω ότι ήταν παιχνίδια στα οποία είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ο Κουίνσι.

Οι... δάφνες στον Γκανέζο

Υπάρχει κι ένα τρίτο ματς με το ίδιο τελικό αποτέλεσμα, αλλά εκεί δικαίως ο Γκανέζος είχε κερδίσει όλες τις δάφνες. Στα δύο αυτά παιχνίδια, λοιπόν, σταυροκοπιόμουν σε όλες τις πιθανές εκδοχές (ορθόδοξα, καθολικά και πάει λέγοντας) για την υπερψήφισή του, αποδεχόμενος ότι είχε κάνει την τελική πάσα ή είχε πετύχει το νικητήριο γκολ, αλλά έχοντας μετρήσει προηγουμένως πάνω από 15 φάσεις του Τριφυλλιού που είχαν τελειώσει στα πόδια του.

Θυμάστε, από εκείνες που πέρναγε έναν, δύο, τρεις και σκόνταφτε στον τέταρτο ή τον πέμπτο. Οφείλω να παραδεχθώ ότι στη μ.Λ (μετά Λέτο) εποχή, τον Παναθηναϊκού του δευτέρου γύρου, ο άνθρωπος ήταν όαση, με την έννοια ότι ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να προσφέρει κάτι το απροσδόκητο ή μάλλον σωστότερα, κάτι το δύσκολα και σύνθετα αντιμετωπίσιμο.

ΑντιΣισοκό ο Κουίνσι;

"Πάρ' την κι εσύ και βαλ' την μέσα"

Αλλά μέχρι εκεί. Όταν περισσότερες από τις μισές επιθετικές προσπάθειες μιας ομάδας τελειώνουν στα πόδια σου και μάλιστα οι μισές αποτελούν αφετηρία μιας πολύ επικίνδυνης κόντρα επίθεσης από τον αντίπαλο, ε, δεν δικαιούσαι ρε αδερφέ στην πρώτη επιτυχημένη, να επισκιάσεις όλους εκείνους που πάλεψαν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο για να καβλαντίζεις εσύ...

Και πιστέψτε με, αισθανόμουν τόσο ηλίθιος για την διαφορετική ψήφο μου, όσο κι εκείνοι που ψηφίζουν το αδιαφιλονίκητα καλύτερο τραγούδι της Eurovision, αλλά εν τέλει διασύρονται από τις σκανδιναβικές ή τις πρώην σοβιετικές συμμαχίες..

Το χθεσινό παιχνίδι όμως μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να εξηγήσω την διαφωνία μου. Δηλαδή, για να καταλάβω, ο χθεσινός Σισοκό, θα είχε πάρει το αγαλματάκι της Hyundai στο σπίτι του; Ο άνθρωπος, πέρα από το “πάρε τη μπάλα και τρέχα”, μοίρασε τουλάχιστον τρεις πάσες “πάρ' την κι εσύ και βαλ' την μέσα”, άσχετα αν μόνο ο Μαυρίας στάθηκε τυχερός να το κάνει πράξη και να το πανηγυρίσει δεόντως.

Ο... δανεικός Σισόκο

Επίσης, κατάλαβα με κάθε επισημότητα, γιατί ο Σισοκό ήταν ο μοναδικός παίκτης τον οποίο ο Παναθηναϊκός απέκτησε ως δανεικό και όχι με ελεύθερη μεταγραφή. Δεν ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα απόκτησής του, αλλά αν επαναλάβει 2-3 τέτοια παιχνίδια, ε, δεν νομίζω ότι οι “πράσινοι” θα πρέπει να περιμένουν ως τον επόμενο Μάιο για να την ενεργοποιήσουν.

Ναι, είμαι ενθουσιασμένος από τον Σισοκό, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ίσως ήμουν και επηρεασμένος από τις περιγραφές που συνόδευσαν τον ερχομό του και τον ήθελαν ως έναν μεσοεπιθετικό με πολύ καλά προσόντα, αλλά επιπόλαιο αγωνιστικά, απείθαρχο τακτικά και άλλα σχετικά, που εγώ -συμπαθάτε με- αλλά δεν είδα χθες.

Με την ειδησεογραφία να θέλει τον Παναθηναϊκό να επαναλαμβάνει τις προσπάθειές του για τον Κουίνσι, μετά τα παιχνίδια με την Μάδεργουελ κι εφ' όσον πάρει το εισιτήριο, μήπως να ρωτούσαν τον Φερέιρα αν έχει και κανέναν άλλο Σισοκό να προτείνει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK