Δεν κάνω διακοπές...

Οι διεθνείς αντιμετώπισαν το φιλικό με τους Νορβηγούς με πάσα σοβαρότητα (εξ ου η εμφάνισή τους) και έδειξαν ότι η Εθνική δεν είναι ένα τουριστικό θέρετρο, αλλά μία ομάδα με στόχους, οργάνωση και προοπτική και τούτη τη στιγμή η προοπτική είναι το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Δεν κάνω διακοπές...

Ένα αυγουστιάτικο φιλικό Εθνικών ομάδων και μάλιστα λίγο πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα -και με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε εξέλιξη- θα ήταν μία άνοστη παρένθεση στο κλίμα των διακοπών που είθισται να επικρατεί αυτή την εποχή στην Ελλάδα.

Οχι για την Εθνική του Σάντος. Η εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο φιλικό με τους Νορβηγούς κάθε άλλο παρά... τουριστών ήταν. Οι διεθνείς αντιμετώπισαν το ματς με πάσα σοβαρότητα (εξ ου η εμφάνισή τους) και έδειξαν ότι η Εθνική δεν είναι ένα τουριστικό θέρετρο, αλλά μία ομάδα με στόχους, οργάνωση και προοπτική. Τούτη τη στιγμή η προοπτική είναι το Μουντιάλ και πιστέψτε μας όλοι όσοι βρίσκονται στην ελληνική ομάδα θα ήθελαν να ταξιδέψουν στο Ρίο σε δύο χρόνια.

Οσον αφορά στον Φερνάντο Σάντος, έκανε ό,τι περιμέναμε. Πειράματα και δοκιμές. Δεν έκλεισε αυτό το φιλικό για να κατασταλάξει ενόψει των προκριματικών. Εχει ήδη στο νου του το σύστημα και τους παίκτες (τους περισσότερους τουλάχιστον) που θα εμπιστευτεί και απλώς την Τετάρτη είχε την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα και να σχηματίσει γνώμη για κάποιους που σε λίγο καιρό θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που αντιπροσωπεύει η Εθνική. Και σε νοοτροπία και σε αγωνιστική φιλοσοφία. Ευτυχώς. Ολα τα υπόλοιπα είναι για να καλύπτουν την καθημερινότητά μας. Αν οι περισσότερες ομάδες ακολουθούσαν το παράδειγμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τότε όλα θα ήταν διαφορετικά. Μην τα ξαναλέμε...

ΥΓ: Κρατήστε και τούτο: είναι εκπληκτικό πόσο εύκολα μπαίνουν στο κλίμα της Εθνικής οι νέοι ποδοσφαιριστές που καλούνται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Είναι εκπληκτικό πόσο εύκολα τους απορροφά η ομάδα και φαίνονται λες και αποτελούν χρόνια μέλος αυτής...

News 24/7

24MEDIA NETWORK