Δεν την πέταξε στα σκουπίδια...

Ο Ολυμπιακός που αναγεννήθηκε μετά την ισοφάριση της Μονπελιέ και δεν πέταξε στα σκουπίδια το διπλό στη Γαλλία και οι κόντρες των παραγόντων που κουράζουν τον κόσμο. Ο Σταύρος Καραϊνδρος σχολιάζει τη νίκη των "ερυθρολεύκων" και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν την πέταξε στα σκουπίδια...

Ο,τι είδαμε από τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μονπελιέ, είναι ό,τι έγραφε ο Θέμης Καίσαρης στο Contra.gr λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς. Το σχόλιο αυτό θα μπορούσε να μπει αυτούσιο και μετά το 3-1 επί των Γάλλων, αφού επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας.

Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Είδαμε τον Μασάντο να σκοράρει νωρίς και στη συνέχεια τον Ολυμπιακό να παίζει το γνωστό επί Ζαρντίμ παιχνίδι της αναμονής. Αυτό που έδωσε το δικαίωμα στη Μονπελιέ να πιέσει, να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά να ισοφαρίσει έστω και με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Μετά; Το, επίσης γνωστό, "όλοι μπροστά" παιχνίδι των "ερυθρολεύκων". Αυτό που βλέπουμε μόνο όταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αυτό που βλέπουμε μόνο ανά διαστήματα στους μέχρι τώρα αγώνες του σε Ελλάδα και -δη- σε Ευρώπη.

Η κατάρρευση που δεν ήρθε...

Οπως και να 'χει ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και αυτές οι διπλές νίκες επί των πρωταθλητών Γαλλίας πρέπει να πιστωθούν στον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος δεν έχει γίνει ακόμα Βαλβέρδε και ούτε ξέρουμε αν θα γίνει ποτέ. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι διαβάζει τα παιχνίδια, βλέπει και διορθώνει και φτιάχνει έναν Ολυμπιακό που αναγεννιέται πάνω που περιμένεις ότι θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.

Το ίδιο έγινε στη Γαλλία, το ίδιο έγινε και στο Φάληρο. Μετά το γκολ της ισοφάρισης της Μονπελιέ πολλοί πίστεψαν ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα καταρρεύσουν και θα χάσουν το ματς. Διαψεύστηκαν. Η ομάδα ξύπνησε και βρήκε το σθένος να απαντήσει μετατρέποντας το 1-1 σε θρίαμβο. Βέβαια, το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι μέχρι πότε αυτό το "rodeo-mode" θα αποδίδει...

Δεν την πέταξε στα σκουπίδια...

Οι κόντρες κουράζουν...

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα περί "σκουπιδιών", μικραίνουν τη νίκη του Ολυμπιακού και υποβαθμίζουν την προσπάθειά του για πρόκριση στους "16" του Champions League. Οι κόντρες παραγόντων κουράζουν πόσω μάλλον τώρα που ο Ελληνας της κρίσης θέλει να δει ποδόσφαιρο και μόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Μαρινάκης: "Σκουπίδι ο Αλαφούζος!"

Ζιράρ: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί"

Zαρντίμ: "Δίκαιη η νίκη μας"

Πώς περνάει ο Ολυμπιακός

Σταθερή η διαφορά Ελλάδας και Βελγίου

Αμπντούν: "Προέχει η ΑΕΚ και όχι η Σάλκε"

Μασάντο: "Πάμε για νίκη στη Γερμανία"

Μανιάτης: "Δεν είναι μεγαθήριο η Μονπελιέ"

Σιόβας: "Για τη νίκη στη Γερμανία"

Σάλκε-Αρσεναλ 2-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK