Καλά έκανε ο Ολυμπιακός

Θα πάρουμε τα δεδομένα, την άρνηση δηλαδή του Ολυμπιακού στην πρόταση της Φούλαμ και όχι το ενδεχόμενο να επανέλθει ο αγγλικός σύλλογος με νέα προσφορά και περισσότερα χρήματα.

Καλά έκανε ο Ολυμπιακός
mitroglou.jpg INTIME SPORTS

Καλώς, λοιπόν, έπραξε ο Ολυμπιακός και απάντησε αρνητικά στην πρώτη κίνηση της Φούλαμ για τον Ελληνα επιθετικό, ρισκάροντας ένα σημαντικό ποσό που θα έμπαινε στα ταμεία του, αλλά ταυτόχρονα θα του δημιουργούσε άλλα προβλήματα. Κανένα, βέβαια, από αυτά δεν θα επηρέαζε την εικόνα του στις εγχώριες διοργανώσεις (απόδειξη το γεγονός ότι βγάζει άνετα τα παιχνίδια όσο λείπει ο Μήτρογλου), αλλά θα την επηρεάζε στο Champions League.

Δεν γίνεται φαβορί με τη Γιουνάιτεντ!

Οχι πως αν μείνει ο Μήτρογλου στο ρόστερ ο Ολυμπιακός γίνεται φαβορί με τη Γιουνάιτεντ, αλλά χωρίς τον Μήτρογλου χάνει και τις λίγες ελπίδες του να πετύχει κάτι καλό με τους "κόκκινους διαβόλους", ειδικά στο πρώτο -και κρίσιμο- εντός έδρας παιχνίδι.

Πέραν του αγωνιστικού, η πώληση του 25χρονου φορ θα έφερνε τους "ερυθρόλευκους" σε θέση... άγχους, αφού θα έπρεπε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρουν τον αντικαταστάτη του -με την άνεση βέβαια των 11 και βάλε εκατομμυρίων ευρώ- όχι μόνο για τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ -δηλαδή επιθετικός μίας χρήσης, δηλαδή στιλ Μπερμπάτοφ- αλλά επιθετικός που θα βοηθήσει και του χρόνου και του παραχρόνου και συνάμα θα μπορεί να πωληθεί (αν χρειαστεί) σε μια καλή τιμή.

Η ανάγκη της Φούλαμ

Αυτή τη στιγμή τι κάνει ο Ολυμπιακός; Εμμέσως πλην σαφώς καλεί τη Φούλαμ να δείξει την πραγματική της ανάγκη για τον Κώστα Μήτρογλου, καταθέτοντας νέα προσφορά και ταυτόχρονα δεν "καίγεται" να έρθει αυτή τούτη τη στιγμή, αφού υπάρχει ένα Μουντιάλ στο βάθος. Οπερ σημαίνει, ο Ολυμπιακός ευελπιστεί σε καλές εμφανίσεις του Ελληνα επιθετικού στα γήπεδα της Βραζιλίας για να έρθουν οι μεγαλύτερες προτάσεις.

Kαι όσοι φέρνουν ως αντίλογο ότι δεν υπάρχει ξένη ομάδα που θα δώσει πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει Ελληνα ποδοσφαιριστή, ας διαβάσει την είδηση ότι ομάδα έδωσε 11 εκατομμύρια για να αποκτήσει το καλύτερο -αυτή τη στιγμή- περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού.

Σε θέση ισχύος...

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση ισχύος. Δεν ψάχνεται να πουλήσει τον Μήτρογλου, δεν καίγεται οικονομικά για κάτι τέτοιο και παρακολουθεί με ηρεμία και απόσταση τα πράγματα, ζυγίζοντας τις καταστάσεις. Δεν είναι τυχαίο που ο Μίτσελ δεν θέλει να τον κάψει και από τη στιγμή που επανήλθε από τον τραυματισμό του χρησιμοποιείται με προσοχή. Στην τελική, σάμπως τα είχε τα 11 εκατομμύρια για να πούμε ότι τα έχασε;

Διαβάστε ακόμη:

"Όχι" σε 11 εκατομμύρια για Μήτρογλου!

Κολοβός: "Έτοιμος για τον Ολυμπιακό"

Προβάδισμα ο Κολοβός για αντικαταστάτης του Βάις

News 24/7

24MEDIA NETWORK