Αποζημίωση και στο ΚΚΕ

Η Αλέκα Παπαρήγα θα ζητήσει, εκ μέρους του ΚΚΕ, αποζημίωση από τον ΑΝΤ1 για την επίθεση που δέχθηκε η Κανέλλη από τον Κασιδιάρη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει αποζημίωση από την ΕΥΔΑΠ που υπάρχει νερό και καταβρέχουν τη Δούρου.

Αποζημίωση και στο ΚΚΕ

Έχουμε τρελαθεί; Με συγχωρείτε, κύριε Πλατινί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μπίζνες. Συμφωνώ να ζητηθούν ευθύνες από τον γιατρό της Εθνικής ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ για την τροπή που πήρε ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου, συμφωνώ να ψάξει ο Ολυμπιακός το θέμα, αλλά μέχρι εκεί.

Οταν διαβάζω, ακούω και μαθαίνω για το ενδεχόμενο αποζημίωσης, μου γυρίζουν τα μάτια. Για ποδόσφαιρο μιλάμε και δη σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Αν φτάνουμε στο σημείο αποζημιώσεων για τραυματισμούς διεθνών, τότε ας κάνουμε επαγγελματικές τις Εθνικής ομάδες και να βγάζουμε μισθό στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτές.

Κάθε παίκτης έχει υποχρέωση -εφόσον κληθεί- να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα. Τελεία και παύλα. Δεν υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις. Σε καλεί ο προπονητής, παίζεις για την Εθνική. Ετσι απλά. Ακόμα και με το ρίσκο του τραυματισμού. Οι καλομαθημένοι -ελέω UEFA και Πλατινί- σύλλογοι ας καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα πατατάκια, οι διαφημίσεις παπουτσιών, το χρήμα και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ποδόσφαιρο είναι και το Μουντιάλ και το Euro. Αν δεν τα θέλουν για να μην κουράζονται οι αστέρες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα ή τα δικά μας παιδιά, να καταργηθούν να περνάμε κι εμείς ήσυχα καλοκαίρια. Να μην έχουν και οι σύλλογοι τον φόβο απώλειας κάποιων ποδοσφαιριστών.

Το χρήμα στο λαιμό τους. Αυτών που έφεραν το ποδόσφαιρο στο σημείο της απόλυτης ξεφτίλας.

ΥΓ: Τα απαράδεκτα και κάφρικα σχόλια για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι στην κρίση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Οπως επίσης και η κάφρικη αντιμετώπιση μερίδας του αθλητικού Τύπου. Αυτό που υπέστη ο Αβραάμ και είχε πάθει και ο Νίνης, αφορά τους ίδιους και τον Γολγοθά που καλούνται να ανέβουν. "Καλύτερα να χάναμε, παρά να τραυματιζόταν ο Αβραάμ", είπε ο Κατσουράνης. Ναι, μωρέ, αυτός που παίζει στον Παναθηναϊκό. Κρεμάστε τον!

News 24/7

24MEDIA NETWORK