Μασκαράδες και "καμικάζι"!

Η διαιτητική τριάδα των Θάνου, Καραγκιζόπουλου, Χαρίση που έφερε την κορύφωση του Καρναβαλιού μια μέρα νωρίτερα στην Ξάνθη, τα οφσάιντ της ντροπής, η ρέντα του «τιμωρού» Βασιλακάκη και ο ΠΑΟ που πλήρωσε τη διστακτικότητά του. Ο Κώστας Γουλής βγάζει τις σερπαντίνες απ’ τον αγωνιστικό χώρο του "Xanthi Arena".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Να μιλήσουμε για μπάλα στα Πηγάδια... Ναι, βρε παιδί μου, να μιλήσουμε! Να πούμε για το απίθανο γκολ του Βασιλακάκη (copy-paste με αυτό του α’ γύρου), που χτίζει τη δική του παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να πούμε για τον Ζίβκοβιτς που επιβεβαιώνει σε κάθε αγωνιστική πως είναι μέσα στο top-3 των γκολκίπερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Να μιλήσουμε όμως και για τη διαιτητική τριάδα των Θάνου, Καραγκιζόπουλου, Χαρίση. Που μέρες που είναι, είπαν τα… παιδιά, να ντυθούν «καμικάζι». Είναι και η κορύφωση του καρναβαλιού την Κυριακή (26/2) στην ακριτική πόλη, ε, σκέφτηκαν να… μασκαρευτούν οι άνθρωποι μια μέρα πιο πριν, για να είναι έτοιμοι…

Εχει κουράσει σε βαθμό αηδίας πλέον όλο αυτό. Ναι, τώρα οι «απέναντι» θα βρουν τη λαμπρή ευκαιρία να πιπιλήσουν ξανά την ωραία «καραμέλα» του «…πάλι κλάψα για τη διαιτησία;». Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν μιλάμε για διαμαρτυρίες άνευ λόγου, αλλά για ένα απίστευτο διαιτητικό πανηγύρι. Οι δε «βοηθοί» (τους έχουμε βαφτίσει τα τελευταία χρόνια και «βοηθούς» τρομάρα μου, λες και… βοηθούν σε κάτι) είναι πλέον κάθε δεύτερο-τρίτο ματς, από άλλο… ανέκδοτο! Οι άνθρωποι ζουν τον… μύθο τους στα ματς του Παναθηναϊκού. Και όλες, ΜΑ ΟΛΕΣ οι υποδείξεις βρε παιδί μου να βγάζουν μάτι.

Στο 18’ ο Μπεργκ καλύπτεται πεντακάθαρα, πάει να βγει σε τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά «σημαία» ο Χαρίσης. Στο 47’ ο Βιγιαφάνιες καλύπτεται ΕΝΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, «σημαία» και ο Καραγκιζόπουλος (σου λέει «…θα μου φάει τη δόξα ο Χαρίσης; Σημαία κι εγώ…»). Μπορεί στην εξέλιξη της φάσης ο Αργεντινός -που ούτως ή άλλως δεν ήταν καθόλου καλά σ’ όλο το ματς- να την έστελνε στα… πουλιά, να πλάσαρε πάνω στον Ζίβκοβιτς, να… λιποθυμούσε. Χίλια-δυο μπορεί! Ασ’ την όμως ρε φίλε, να δούμε επιτέλους τι διάολο θα γινόταν! Να δούμε αυτό που έπρεπε να γίνει, να δούμε την εξέλιξη της ρημάδας της φάσης. Σταματήστε πια να βιάζετε τη λογική του κόσμου. ΕΛΕΟΣ!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΗΤΑΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ"

Κι ο Θάνος όμως το πήγε το… έργο, «νεράκι». Ακόμη αναζητούνται από τον Ερυθρό Σταυρό, οι χαμένες ανακοινώσεις που έβγαζε στα ημίχρονα των αγώνων της Ξάνθης ο Χρήστος Πανόπουλος. «Περίεργο» που έλεγε και μια ψυχή πριν από χρόνια. Η ανεκτικότητα του Γρεβενιώτη ρέφερι (κοίτα να δεις που κάτι είχε… γίνει τις τελευταίες μέρες στην ΕΠΣ Γρεβενών που μου διαφεύγει, αλλά που θα πάει, θα το θυμηθώ…) ήταν για σεμινάριο. Χτύπημα «καράτε-κιντ» ο Μπαξεβανίδης στον Χουλτ στο 42’, αγριότητας ικανής για να στείλει τον ούτως ή άλλως «fragile» Σουηδό για… συναρμολόγηση, αλλά η καρτούλα «κίτρινη». Να χαρώ εγώ τα σεμινάρια του Βασάρα και όλων των «διαιτητοπατέρων» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Το δε χεράκι του Σιλά να σπρώχνει και να χαλάει την ισορροπία του Βιγιαφάνιες στο 86’, κίτρινη για «θέατρο» στον Αργεντινό του Παναθηναϊκού. Και «φρου» και «φρου» όποτε πλησίαζε η μπάλα προς τα καρέ της Ξάνθης, με ωραίο κι επιστημονικό τρόπο. Ευγε σε όλους, είναι πλέον έτοιμοι για μια λαμπρή καριέρα κι εκτός συνόρων!

Στα του αγώνα, ο Παναθηναϊκός δεν πλησίασε σε καμία περίπτωση την απόδοση που έβγαλε στην Τρίπολη. Και γιατί η Ξάνθη είναι πολύ πιο «σφικτή» ομάδα και γιατί είχε σε… ρηχά νερά τον Βιγιαφάνιες και τον Μπεργκ (δεν «μπήκε» στο ματς ο Σουηδός και η Ξάνθη παραμένει η μοναδική ομάδα στην οποία δεν έχει βάλει ακόμα γκολ!). Ξεκίνησαν δυνατά στον αγώνα οι «πράσινοι», όμως στην τελική προσπάθεια κάτι έλειπε. Το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, η διστακτικότητα στο σουτ. Η Ξάνθη μία φορά τον βρήκε «μπόσικο» πίσω τον Παναθηναϊκό (απ’ τη γκέλα του Κουτρουμπή) και τον «τιμώρησε» (ακόμη το… σκέφτεται ο Χουλτ αν θα πάει ή όχι, πάνω στον Βασιλακάκη).

Το «Χ» θα ήταν στη χειρότερη, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στα Πηγάδια. Οι Θάνος, Καραγκιζόπουλος, Χαρίσης και ο Βασιλακάκης είχαν αντίθετη άποψη. Και η όλη κατάσταση στις θέσεις των πλέι-οφ μπλέκει αρκετά για τον Παναθηναϊκό, που απαγορεύεται να «γκελάρει» στα επόμενα παιχνίδια με Βέροια και Ηρακλή, προτού μπει στο μήνα των ντέρμπι. Διότι σε αντίθετη περίπτωση το πράγμα θα «ζορίσει» πλέον πολύ για τους «πράσινους»…

News 24/7

24MEDIA NETWORK