Θα φύγουν... παρέα Μίχελ και Ίβιτς

Η επιστροφή Παντελή Κωνσταντινίδη, ο αναγκαστικός... συνασπισμός Λούμπος και Βλάνταν μπροστά στον ίδιο κίνδυνο και η δεδομένη άποψη του Ιβάν Σαββίδη ότι ο Σλοβάκος απέτυχε παταγωδώς στις μεταγραφικές επιλογές. Ο Κώστας Καίσαρης θυμάται τι έγινε πέρυσι στον ΠΑΟΚ με Άρνεσεν, Τούντορ και προβλέπει τα μελλούμενα...

Θα φύγουν... παρέα Μίχελ και Ίβιτς

Η σειρά στην περσινή σεζόν στον ΠΑΟΚ είχε ως εξής: Πρώτος αποχώρησε στις 16 Φεβρουαρίου ο Φρανκ Άρνεσεν. Στη συνέχεια στις 9 Μαρτίου, ο Ίγκορ Τούντορ. Νωρίτερα στις 7 Δεκεμβρίου, είχε επιστρατευθεί ο Νίκος Βεζυρτζής χωρίς η συνεργασία να ευδοκιμήσει. Κι αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ίδια ακριβώς τροχιά (αγωνιστικά, μάλιστα, ακόμα χειρότερα).

Η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να επαναφέρει τον Παντελή Κωνσταντινίδη, κάθε άλλο ήταν παρά τυχαία. Ο Κωνσταντινίδης δεν είναι ένας ακόμα παλαίμαχος. Με διακοσμητικό ρόλο οπως ο Σαραβάκος στον Παναθηναϊκό ή για να τσακώνεται και να φωνάζει όπως ο Δημητριάδης στην ΑΕΚ, αλλά ένα στέλεχος με αναπτυγμένη ποδοσφαιρική γνώση και ευφυΐα.

Δεν είναι τυχαίο, οτι ο Λάζλο Μπόλονι που τον βρήκε στον ΠΑΟΚ, τον επέλεξε στη συνέχεια για συνεργάτη του. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι όταν γράφουμε κάτι δεν το ξεχνάμε. Την αποκάλυψη στις 19 Νοεμβρίου ότι ο Σαββίδης έχει τελειώσει τον Λούμπος Μίχελ. Η άποψη του αφεντικού του ΠΑΟΚ ότι ο Σλοβάκος απέτυχε παταγωδώς στις μεταγραφικές επιλογές, είναι δεδομένη. Και δεν αλλάζει.

Ήρθαν, όμως, τα γεγονότα μετά το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4 και η έκρηξη-Ίβιτς σχετικά με τον Τζαβέλλα που άλλαξαν την ατζέντα. Ο Σαββίδης βρέθηκε μπροστά σ' ένα αναπάντεχο πρόβλημα, το οποίο έπρεπε να λύσει.

Εκ των πραγμάτων, έπρεπε να στηρίξει τον προπονητή κι αυτό έκανε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η στήριξη θα είναι συνεχής. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν ακολούθησε η απογοητευτική εμφάνιση στη Λεωφόρο και η ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα Μίχελ, αναγκαστικά πήγε πίσω. Ταυτόχρονα, Σλοβάκος και Ιβιτς συνασπίστηκαν κρατώντας μία ενιαία γραμμή. Πέρα, λοιπόν, από τον Λούμπος, έχει μπει πλέον στο κάδρο και ο 'Ιβιτς. Ο Ιβάν Σαββίδης, που πήρε την πρωτοβουλία να μαζέψει τους ποδοσφαιριστές στο "Μακεδονία Παλάς" ενόψει του ματς με τη Σλόβαν, έχει πλέον απέναντι και στους δύο ενιαία αντιμετώπιση. Αν, τελικά, η ομάδα δεν καταφέρει να το γυρίσει, είναι δεδομένο ότι και οι δύο θα αποτελέσουν παρελθόν.

Από εδώ και πέρα, Μίχελ και Ιβιτς πάνε βήμα-βήμα με τα αποτελέσματα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK