O Ολυμπιακός και η ιδιωτικήζωή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης σχολιάζει την αντίδραση του Ολυμπιακού με τι δηλώσεις Καραπαπά μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

O Ολυμπιακός και η ιδιωτικήζωή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
INTIME SPORTS

Θα ήθελα ειλικρινά να εκλάβω τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ως χιουμοριστικές. Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας των Ερυθρολεύκων φημίζεται για το χιούμορ του. Αλλά φυσικά δεν γίνεται. Διότι ειπώθηκαν σοβαρά. Και με οργίλο ύφος.

Και εντάξει, τα περί ύπαρξης οργανωμένου σχεδίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο εις βάρος του Ολυμπιακού, δεν αντέχουν σχολιασμού. Και να ήθελα δηλαδή, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ προσθέσω εγώ ή και οποιοσδήποτε άλλος. Η δήλωση από μόνη της είναι ένα σχόλιο, ξεκάθαρο και απολύτως αντιπροσωπευτικό ορισμένων νοοτροπιών.

Αλλωστε ζούμε στη χώρα όπου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ζητάει από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτική του ζωή (τώρα που αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα). Οπότε τα πάντα μπορούν να ακουστούν.

Δεν είναι καταγγελία, είναι στοχοποίηση

Τα υπόλοιπα εντούτοις , για «αλήτες δημοσιογράφους» και «επίορκους δικαστικούς» ξεπέρασαν ορισμένα όρια που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται. Αν ο κ. Καραπαπάς γνωρίζει δικαστικούς που έχουν πατήσει τους όρκους τους και κυνηγάνε τον Ολυμπιακό, έχει κάθε δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές. Η δήλωση μπροστά στις κάμερες όμως δεν συνιστά καταγγελία. Συνιστά στοχοποίηση.

Δε λέω καν αν γνωρίζει αλήτες δημοσιογράφους. Διότι είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει. Δημοσιογράφος υπήρξε κι εκείνος...

Για το φάουλ του Ταυλαρίδη...

Όλα ετούτα δε, ξεκινούν από ένα σκληρό φάουλ του Ταβλαρίδη! Όχι δυο - τρία πέναλτι και κάνα ανύπαρκτα οφσάιντ.Ένα σκληρό φάουλ για κάρτα (κόκκινη αν πρόκειται για αυστηρό διαιτητή), στα όρια της μεγάλης περιοχής που δεν δόθηκε. Αυτή είναι η διαμαρτυρία του Ολυμπιακού. Τίποτα άλλο. Αποτελεί οργανωμένο σχέδιο ένα φάουλ;

Ή μήπως, οι δηλώσεις, η φασαρία, ο θυμός, αποτελούν δείγματα ενός αδικαιολόγητου πανικού για τις δυο γκέλες σε πέντε αγωνιστικές; Και μια προσπάθεια να μετριαστεί η γκρίνια των οπαδών του Ολυμπιακού, η οποία αν δεν είχε μεσολαβήσει η νίκη επί της Ατλέτικο, ετούτη τη στιγμή θα είχε φτάσει ήδη στον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Υ.Γ. Ο –δανεικός- Τάσος Καραμάνος σκόραρε ενάντια στον Ολυμπιακό και έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο. Αποτελεί αυτό απάντηση σε όλους τους κακεντρεχείς που θεωρούν ότι η πολιτική των δανεικών αλλοιώνει το πρωτάθλημα; Ας περιμένουμε λιγάκι. Κάποτε ο Κουτσουπιάς σκόραρε για τον ΟΦΗ και πέταξε τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρώπης. Υπό κανονικές συνθήκες η καριέρα του θα απογειωνόταν μετά από αυτό. Δεν έγινε ακριβώς έτσι. Λόγω τραυματισμών ασφαλώς...

Διαβάστε ακόμη:

Καραπαπάς: "Ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται, να το ξέρουν!"

Θεοδωρίδης: "Πρέπει να σταματήσει το βρώμικο παιχνίδι"

Μίτσελ: "Να μην ψάχνουμε δικαιολογίες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK