Γκέλαρε, ενισχύεται και προχωράει η ΑΕΚ

Σ' ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, η ΑΕΚ που έφαγε πολύ "ξύλο" από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ... γκέλαρε. Η Ένωση είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά τα ατού της ήταν παροπλισμένα στη Λάρισα κι έτσι δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση απόκτησης αριστερού μπακ και εξτρέμ. Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

Γκέλαρε, ενισχύεται και προχωράει η ΑΕΚ

"Μύριζε" από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ότι η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ισοπαλία με την "Ελαφρά Ταξιαρχία", νίκη χάρη σε Λιβάγια - Αραούχο με ΠΑΣ και ισοπαλία... γκέλα το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρισα.

Τα δύο βαριά "όπλα" της Ένωσης δεν λειτούργησαν και η ομάδα του Χιμένεθ δεν βρήκε από κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή την ουσία, δηλαδή ένα γκολ που θα της χάριζε μία σπουδαία νίκη. Έτσι όπως έγιναν τώρα τα πράγματα, ο Ισπανός πρέπει να τα βάλει κάτω, να κερδίσει τη Λαμία και να χτυπήσει το -πρωταθληματικό- ματς στο "Καραϊσκάκης" εάν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά στην ΑΕΚ οφείλουν να κοιτάξουν τις μεταγραφικές τους λίστες για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός αριστερού μπακ και ενός αριστερού εξτρέμ.

Με την τετράδα πίσω και τον Μπακάκη στη συγκεκριμένη θέση η Ένωση χάνει πολλά στο επιθετικό κομμάτι (γιατί δεν παίζει ο Λόπες;) και όπως είναι ξεκάθαρο πλέον ο Κλωναρίδης δεν αποτελεί περίπτωση παίκτη που θα μπει μέσα και θα τρέξει την πλευρά, θα ταλαιπωρήσει τους καταπονημένους αμυντικούς και θα σου βγάλει και γκολ. Ουδεμία επαφή. Τίποτα δεν χάθηκε στο AEL FC Arena, ωστόσο κάνει "μπαμ" ότι χρειάζεται ενίσχυση το σύνολο.

Πάμε και στα του ματς...

Πολύ ξύλο, κακός αγωνιστικός χώρος και νεύρα. Λιβάγια, Αραούχο που... άρπαξαν και τις περισσότερες ήταν λογικό να παρασυρθούν στο παιχνίδι τους και να πάνε σε ανούσιες ενέργειες. Ειδικά ο Κροάτης έβγαλε απίστευτα νεύρα, ειδικά κατά τη διάρκεια της αλλαγής του.

Δεν ήταν καθόλου τυχαίο που η ΑΕΚ (δεν την απείλησε καθόλου η Λάρισα), η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα σε δημιουργία φάσεων, που είχε πλήρη κατοχή κόντρα στην ΑΕΛ δεν βρήκε το καθαρό μυαλό να βάλει ένα γκολ και να φύγει νικήτρια.

Έπαιξαν το ρόλο τους οι παραπάνω συνθήκες που επισημάναμε ωστόσο δεν αποτελούν δικαιολογία για να μετριαστεί το γεγονός ότι το ρόστερ θέλει... πινελιές για να ρολάρει καλύτερα.

Από εδώ και πέρα αρχίζει για την ΑΕΚ ένας "Γολγοθάς" που ενδεχομένως θα κρίνει τη μοίρα της σε τρεις διοργανώσεις.

Η Ένωση δεν είναι καλά, όπως και ο Χιμένεθ που... κοουτσάρει από τα μπουθ είναι αποπροσανατολισμένος και παίρνει αποφάσεις που μπλοκάρουν το πάθος και τη διάθεση που είναι ικανή να παρουσιάσει αυτή η ομάδα.

Το... χαστούκι στον κάμπο ήρθαν την κατάλληλη στιγμή και η γκέλα ενδεχομένως να λειτουργήσει διδακτικά για τον οργανισμό. Ίδωμεν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK