Κάνει μάγια με Λάζαρο και Λιβάγια!

Αυτό που έκανε η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό μέσα σ' ένα ημίχρονο πριν από μερικά χρόνια θα φάνταζε επιστημονική φαντασία. Περάσαν αυτά κυρίες και κύριοι η Ένωση "πάτησε" την ομάδα του Χάσι και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν από το αποψινό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ και τη νίκη με ανατροπή της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού είναι δύο. Πρώτον αν στον... Λιβάγια έχει μπει οψιόν και δεύτερον πόσο μεγάλη θα είναι η ρήτρα αποδέσμευσης που θα βάλει η διοίκηση Μελισσανίδη στο νέο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου;

Από ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι αμαρτία να εξαιρέσεις δύο ποδοσφαιριστές από τη συνολική προσπάθεια, ωστόσο θα είναι ποδοσφαιρική αδικία να μην επικροτηθεί ειδικότερα ο Λάζαρος και ο Λιβάγια που άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο ολόκληρη την εικόνα της ΑΕΚ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ, Η ΑΕΚ ΠΟΤΕ

Συμφωνώντας απόλυτα με τις δηλώσεις Χιμένεθ, πραγματικά ο Ολυμπιακός ευτύχησε στα πρώτα λεπτά να μην χάνει με 2-0 ή 3-0. Κι εκ νέου οι "ερυθρόλευκοι" ευτύχησαν να προηγηθούν εις διπλούν στο ματς και τελικά να καταρρεύσουν άνευ λόγου και αιτίας.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ έπαιζε με τη... φωτιά, φλυαρώντας στο 100% όσο συνέχιζε να μην σουτάρει μπροστά από την εστία του "ήρωα" για ένα ακόμη ματς του Ολυμπιακού, Στέφανου Καπίνο.

Ο Χάσι έκανε το... μυθικό περνώντας εκτός τον Μάριν, κι κάπου εκεί μπήκε "ταφόπλακα" στη μοναδική απειλή από πλευράς Ολυμπιακού προς την ΑΕΚ!

Λάζρος και Λιβάγια έκαναν ό,τι ήθελαν τους ανήμπορους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, ενώ παράλληλα τα χαφ της ΑΕΚ που "αναστήθηκαν" μετά το λάθος τους στο γκολ του Οφόε, σμπαράλιασαν τα... κουρασμένα παλικάρια Ζιλέ και Παναγιώτη.

ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Κάποτε θα λέγαμε και θα γράφαμε ότι χρειάζεσαι και λίγη τύχη για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ τόσα χρόνια ούτε τύχη είχε ούτε ομάδα, διοίκηση, στόφα κτλ.

Στο ΟΑΚΑ αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά φέτος ότι η ΑΕΚ παραμένει... άτυχη, αλλά είναι σύνολο φτιαγμένο για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα σίγουρα και όχι με τα ψέματα!

Τον πρωταθλητή Ελλάδας οι παίκτες του Χιμένεθ τον κέρδισαν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο! Απλά και ωραία...

ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τον πρώτο "τελικό" η ΑΕΚ τον πήρε πανάξια. Ακολουθούν πολλοί ακόμη για βροντοφωνάξει η ομάδα αυτή "ΗΡΘΑΜΕ" σηκώνοντας την κούπα της πρωταθλήτριας.

Και να για να είμαστε ξεκάθαροι οι τίτλοι κερδίζονται από τον προπονητή και τους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Τα καλογραμμένα σχόλια και τα φανταχτερά εξώφυλλα είναι για να 'χουμε να λέμε. Χαμηλά τη μπάλα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK