Σλούκας: Θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα

Ο Νίκος Γιαννόπουλος σχολιάζει το σήριαλ Σλούκα το οποίο πήρε μία άκρως αναμενόμενη τροπή. Ο παίκτης φέρεται να επέλεξε την καλύτερη προσφορά και ο Ολυμπιακός απλώς θα ψάξει για άλλον παίκτη. Το ότι δεν πήγε στο ραντεβού με τους Αγγελόπουλος μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα.

Σλούκας: Θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα

Δεδομένο Νο 1: Η υπόθεση Σλούκα δεν έχει ακόμα τελειώσει και τυπικά. Υπογραφές δεν υπάρχουν, άρα κρίνουμε μόνο προθέσεις και πληροφορίες. Στον Ολυμπιακό πάντως ο παίκτης δεν θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Δεδομένο Νο 2: Ουδείς χάνεται από την πιθανή εξέλιξη ο παίκτης να καταλήξει στη Φενέρμπαχτσε.

Χάνεται μήπως ο Ολυμπιακός; Ούτε καν επικοινωνιακά. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κατέθεσαν μία πραγματικά γενναιόδωρη προσφορά στον Σλούκα διπλασιάζοντας τις ετήσιες αποδοχές του αλλά ταυτόχρονα δίνοντας και προσοχή στο να μην αλλοιώσουν τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια. Ο αθλητής μάλλον απέρριψε την πρόταση αλλά ο Ολυμπιακός έκανε μία πραγματικά μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσει. Ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Θα χάσει ο παίκτης; Προφανώς και όχι γιατί στη Φενέρ αναμένεται να έχει περισσότερο ζωτικό χώρο για να αναπνεύσει το επιθετικό ταλέντο. Ο Ομπράντοβιτς δεν έχει στο ρόστερ του Σπανούλη τον οποίο εμπιστεύεται τυφλά, τουλάχιστον όχι στην περιφερειακή γραμμή. Προφανώς στο ραντεβού με τον παίκτη ο Ζοτς θα του εξήγησε πόσο τον θέλει και σε ποιο ακριβώς ρόλο. Παράλληλα υπάρχει και ο παράγοντας χρήμα που δεν πρέπει να αγνοείται. Στα 25 του ο Σλούκας ήθελε εκτός από μεγάλο ρόλο σε όποιο ροτέισον και πολλά λεφτά. Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει γι' αυτό, σοβαροί να είμαστε.

Υπάρχει βέβαια και το θέμα με το ραντεβού με τους Αγγελόπουλος το οποίο φέρεται να απέφυγε ο παίκτης λέγοντας ότι είναι στη Θεσσαλονίκη ενώ βρισκόταν στην Αθήνα. Τίθεται θέμα...ευθιξίας αλλά, μεταξύ μας, σιγά το μεγάλο ψέμα. Οσο και αν ακούγεται κυνικό, τέτοιου είδους συμπεριφορές στις μεταγραφικές υποθέσεις παρατηρούνται. Ο άλλος μπορεί να ντρέπεται να σου πει το όχι κατάμουτρα και σου δίνει με τον τρόπο του να καταλάβεις ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του. Η, τέλος πάντων, κάνει ένα λάθος χειρισμό πάνω στην αγωνία του να βρει το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του. Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο μ' αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια που δεν κρύβουν ουσία.

Το ραντεβού της Παρασκευής, χωρίς φυσικά να ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε, δεν πρόσθεσε κάτι καινούργιο. Τι και αν τα έλεγαν για τέσσερις και πλέον οι δύο πλευρές; Προφανώς δεν μπορούσαν να έρθουν πιο κοντά όσο και αν ανέβαζαν την προσφορά τους οι Αγγελόπουλοι (που κατά τις πληροφορίες την ανέβασαν). Ο Σλούκας έδωσε την εντύπωση ότι πήγε περισσότερο για να εξηγήσει τους λόγους της φυγής του παρά να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση του με την ομάδα του Πειραιά.

Η ουσία, σε κάθε περίπτωση, είναι εξής: Ο Σλούκας θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά για να ψάξει ένα καλό γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο, το καλοκαίρι και η ζωή συνεχίζονται. Aν θέλουμε να νοστιμίσουμε την καθημερινότητά μας με ίντριγκες, δολοπλοκίες και κουτσομπολιό υπάρχουν και τα πρωινάδικα της τηλεόρασης. Σ' αυτό άλλωστε τα καταφέρνουν καλύτερα.

Σε ο,τι αφορά τέλος την υπόθεση της διαμόρφωσης της γραμμής κοντών του Ολυμπιακού μετά από αυτήν την εξέλιξη, το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει ο Σφαιρόπουλος. Εκ πρώτης όψεως πάντως, οι πρωταθλητές χρειάζονται έναν κοντό που θα σκοράρει με ευκολία αλλά και έναν καλό οργανωτή. Οψομεθα...

ΥΓ. Το ότι Σλούκας-Ομπράντοβιτς συναντήθηκαν στον Χίλτον, στο πιο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, δείχνει ότι δεν τους ενδιέφερε και πολύ αν γίνουν αντιληπτοί. Λάθος;

ΥΓ2. Η απάντηση-ερώτηση του Ζοτς στον Ηλία Καλλονά στο αεροδρόμιο "είμαι τρελός για να σου απαντήσω σ' αυτήν την ερώτηση" τα είπε, έτσι κι αλλιώς, όλα.

Διαβάστε ακόμη

Ντι Τζέι Στρόμπερι: Ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Λεμπρόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK