Ο Άρης κοιμάται όπως έστρωσε

Ο Άρης βρίσκει κάθε Κυριακή καινούργιους τρόπους για να διασκεδάζει τους εχθρούς του, αν και ειδικά αυτό που συνέβη στη Λιβαδειά δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί ούτε ο πιο διεστραμμένος ΠΑΟΚτσής!

Ο Άρης κοιμάται όπως έστρωσε
INTIME SPORTS

Ασχέτως συμπάθειας ή αντιπάθειας, όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει ότι ένας ισχυρός Άρης θα αποτελούσε κέρδος για το φτωχό έτσι κι αλλιώς πρωτάθλημά μας.Το πρωτάθλημά μας, όμως, δεν είναι φτωχό μονάχα επειδή δεν υπάρχουν λεφτά και, κατ΄επέκταση, δεν υπάρχουν και πολλές καλές ομάδες. Το πρωτάθλημά μας έχει γίνει φτωχό και επειδή δεν υπάρχει πια αξιοπρέπεια.

Οι σύλλογοι που παλεύουν να σωθούν, δεν το κάνουν με τις δικές τους δυνάμεις κι όπου βγει. Αντιθέτως, ακολουθούν πάντα ή σχεδόν πάντα τον εύκολο δρόμο. Ανεβαίνουν στο άρμα του εκάστοτε ισχυρού και προσπαθούν να μαζέψουν όσα ψίχουλα αγάπης περισσεύουν. Δανεικούς, σφυρίγματα, φιλικές συμπεριφορές από φιλικούς αντιπάλους, τα γνωστά.

Θυσιάζοντας την περηφάνια...

Συνέβαινε πάντα, εσχάτως συμβαίνει ακόμη περισσότερο. Μόνο που το συγκεκριμένο γαϊτανάκι μακροπρόθεσμα ωφελεί μονάχα τον ισχυρό. Ο μικρός, σήμερα θα έχει την εύνοια, αύριο δεν θα την έχει. Και τότε θα ακολουθήσει την προδιαγεγραμμένη πορεία, την οποία απλώς καθυστέρησε ένα δυο – χρόνια. Θυσιάζοντας ταυτόχρονα την περηφάνια του.

Συσσώρευσε ένα τεράστιο κεφάλαιο αντιπάθειας...

Ο Άρης δεν είναι μικρός φυσικά. Ο Άρης είναι μεγάλος. Αλλά πρώτοι από όλους το ξέχασαν οι ίδιοι οι άνθρωποί του. Και δευτερευόντως οι οπαδοί του. Η περσινή σωτηρία δεν αποτελεί τιμή για τον σύλλογο. Το εντελώς αντίθετο. Μπορεί να έδωσε την ευκαιρία στην ΠΑΕ να παίξει για μια ακόμη σεζόν στη Super League και να πάρει τα εκατομμύρια της NOVA, εντούτοις δεν έλυσε τελικά κανένα από τα τεράστια προβλήματα του συλλόγου. Απλώς συσσώρευσε ένα τεράστιο κεφάλαιο αντιπάθειας.

Η επιστράτευση διδύμου...

Ο Άρης, με λίγα λόγια, έβαλε απέναντί του τη μισή Ελλάδα για να σωθεί και επί της ουσίας δεν σώθηκε. Απλώς εγκλωβίστηκε σε μια πορεία σταδιακής κατάρρευσης, πληγώνοντας κάθε εβδομάδα τον κόσμο του και ταϊζοντας τη χαιρεκακία των υπολοίπων. Η δε επιστράτευση του διδύμου Λάμπρου Σκόρδα – Σούλη Παπαδόπουλου αποδεικνύει περίτρανα την ορθότητα της φράσης περί επανάληψης της ιστορίας είτε ως φάρσας είτε ως τραγωδίας.

Αυτά παθαίνεις, όμως, όταν ποντάρεις σε λυκοφιλίες και αρνείσαι συστηματικά να κοιτάξεις τον καθρέφτη. Ο κανονικός Άρη σαφέστατα θα λείψει από τη Super League (εφόσον τελικά υποβιβαστεί). Ο Άρης των τελευταίων δυο ετών δεν θα λείψει σε κανένα...

Δείτε την εκπομπή Super BALL με σχόλια για τον Άρη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK